Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z działaniem myszki

frikoszu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem wczoraj nową myszkę Steelseries rival 110. Podłączyłem ją do kompa, wszystko ładnie śmigało, pobrałem program do tej myszki, aby móc zmieniać dpi i sobie grałem cały dzień bez żadnych szwanków myszki aż do dnia dzisiejszego. Odpaliłem komputer, próbuje ruszyć myszką i nie rusza się kursor a myszka świeci normalnie. Posprawdzałem każde USB, kabelek itp. Wyskakiwał mi błąd, że nie udało się pobrać sterownika do tego urządzenia, wchodziłem tam w szczegóły i mi wyskakiwało, że jest to spowodowane kodem 52 ,, System Windows nie może zweryfikować podpisu cyfrowego sterowników wymaganych dla tego urządzenia. Niedawna zmiana sprzętu lub oprogramowania mogła doprowadzić do instalacji pliku, który jest niepoprawnie podpisany lub uszkodzony albo może być złośliwym oprogramowaniem z nieznanego źródła. ,,

Wiecie może jak to naprawić? Dodam, że wcześniej miałem myszkę od Razera, może się przyda ta informacja

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z działaniem myszki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...