Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[8.60] Memsoria.pl

Cris Memsoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

baner4.gif 

START: 20.12.2018 (godz. 18:00)

➡ Zakończenie tej edycji... i podanie daty startu nowej!

Niestety, ten dzień musiał nastąpić. Po ponad 5 miesiącach musimy zakończyć obecną edycję, która była jedną z najlepiej rozegranych edycji w historii Memsorii. Serwer wystartuje dokładnie 20 grudnia 2018 (czwartek) o 18:00 (GMT)!

Osoby, które zakupiły punkty w ciągu ostatnich 2 tygodni (od 26 listopada do 10 grudnia) otrzymają ich 80% zwrot na nowej edycji. Wystarczy podać nick (na nowym koncie) wraz z numerem telefonu (przy SMSie) lub adresem email i nazwiskiem (podanym przy przelewie) na nasz adres e-mail: [email protected]

➡ Podstawowe informacje:

• Port: 7171
  • IP: memsoria.pl
  • Website: Memsoria.pl OTS
  • Prefix/client: 8.60

➡  Co na Memsorii:

• Uptime 24/7
  • Offline Training
  • PvP World
  • Zmodyfikowany system addonów
  • Nowe autostackowanie zostało zaimplementowane
  • Atakuj/podążaj/anuluj atak działa
  • Boty oraz inne programy ułatwiające grę są dozwolone
  • Zbalansowane profesje
  • Prawdziwy system wojen gildii
  • System raidów i spawnowania Bossów
  • Brak za mocnych przedmiotów w sklepie serwera
  • Wszystkie potwory mają swój oryginalny loot
  • Nowe potwory
  • Własna Mapa
  • Darmowy VIP od 150 poziomu
  • Wszystkie zalety prawdziwej tibii takie jak wszystkie domy i npc.

➡ Rates:

stages.png

➡ Widok z gry:
screen5.png
screen3.png
screen2.png
screen1.png
screen8.png
screen9.png

➡ GRUPA:
https://www.facebook.com/groups/memsoria/
Najświeższe informacje oraz punkciki do SMS Shopa tylko dla członków!

Opublikowano

Ile jeszcze razy to wystartuje. Serwer kozak ale przez lata znudził się każdemu dlatego ilość graczy spadła. Nic nowego nie ma a jak jest coś dodawane to jakieś drobiazgi. Mapa ciągle ta sama, przez co robi się monotonna za każdym razem przy starcie serwera. Jeśli chcecie coś osiągnąć i przyciągnąć graczy musicie serwer postawić do góry nogami. Nie wiem czy robicie to dla kasy czy nie ale mi się wydaje, że przez lata już nic się nie dzieje na tym serwerze. Taka jest moja opinia, możecie się z nią zgadzać czy nie. 

Opublikowano
13 godzin temu, tajemnica sworda napisał:

Ile jeszcze razy to wystartuje. Serwer kozak ale przez lata znudził się każdemu dlatego ilość graczy spadła. Nic nowego nie ma a jak jest coś dodawane to jakieś drobiazgi. Mapa ciągle ta sama, przez co robi się monotonna za każdym razem przy starcie serwera. Jeśli chcecie coś osiągnąć i przyciągnąć graczy musicie serwer postawić do góry nogami. Nie wiem czy robicie to dla kasy czy nie ale mi się wydaje, że przez lata już nic się nie dzieje na tym serwerze. Taka jest moja opinia, możecie się z nią zgadzać czy nie. 

Pracujemy nieustannie nad serwerem. Na tej edycji pojawia sie nowe, wielkie zmiany :) Zapraszamy do gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taa, nic się nie dzieje nowego na tym serwerze. Do tego NIE POLECAM kupowania tam metodą sms. Zapisują numer telefonu, a potem spamują sms-ami o tym, że ich jakże nowa edycja wystartowała.

xyz

Opublikowano
Dnia 28.12.2018 o 19:16, nesco96 napisał:

Taa, nic się nie dzieje nowego na tym serwerze. Do tego NIE POLECAM kupowania tam metodą sms. Zapisują numer telefonu, a potem spamują sms-ami o tym, że ich jakże nowa edycja wystartowała.

Zmiany są codziennie, nawet te najdrobniejsze. Bez przerwy pracujemy nad serwerem, co zresztą można zobaczyć w Newsach na stronie głównej.

Opublikowano
17 godzin temu, GmSculler napisał:

Nie polecam tego ots ma same bugi i gm daje itemy za free graczą. OTS NOOBski

oj, kolega pisze w ramach zemsty bzdury, ktore mu przyjda do glowy.

No tak, boli, bo negatywnie skomentowalem Twoj noobski otsik? :(

Spokojnie, od dzis bedziesz mial sporo problemow z serwerkiem, ze Ci sie odechce hostowac jakies gowno i komentowac czyjas prace ;)

#topic

Zapraszam do gry, wczoraj w Sylwestra bylo zalogowanych 130 atywnych graczy! :) Milo nam, ze doceniacie nasza prace wkladana w serwer.

Opublikowano
Dnia 31.12.2018 o 03:51, Cris Memsoria napisał:

Zmiany są codziennie, nawet te najdrobniejsze. Bez przerwy pracujemy nad serwerem, co zresztą można zobaczyć w Newsach na stronie głównej.

A co z tym, że dostaję raz na jakiś czas smsy od was? Czy jest możliwość USUNIĘCIA ZGODY na dostawanie spamu? Naprawdę frustrujące jest to, że dostaję smsy i nie mogę nic z tym zrobić oprócz dodania to spam listy.

xyz

• Makin zmienił(a) tytuł na [8.60] Memsoria.pl
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 2.01.2019 o 23:51, nesco96 napisał:

A co z tym, że dostaję raz na jakiś czas smsy od was? Czy jest możliwość USUNIĘCIA ZGODY na dostawanie spamu? Naprawdę frustrujące jest to, że dostaję smsy i nie mogę nic z tym zrobić oprócz dodania to spam listy.

Zajme sie tym, by juz nie wysylali SMSow.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo nie ładnie wypisujesz w innych tematach a sam w opisie serwera dajesz przyzwolenie na boty, potem pewnie się dziwisz dlaczego ten badziew stoi tylko tyle, 5 miesięcy serwer pełen botów, jeżeli uważasz to za sukces to masz malutkie ambicje.

na takie wynalazki nawet nie wchodzę więc nie mogę ocenić czy warto pograć czy też nie ale po opisie widać ze to serwer dla botów więc czego tak szukać? chyba że ktoś cieszy się z tego że ogarnia rzucanie MW, podczas gdy widzi czas na bocie w dodatku nie musi nic robić bo przecież bot wyleczy bot jeszcze pewnie atakuje.. jednym słowem porażka.

Opublikowano
Dnia 20.03.2019 o 02:44, AleTypek napisał:

Bardzo nie ładnie wypisujesz w innych tematach a sam w opisie serwera dajesz przyzwolenie na boty, potem pewnie się dziwisz dlaczego ten badziew stoi tylko tyle, 5 miesięcy serwer pełen botów, jeżeli uważasz to za sukces to masz malutkie ambicje.

na takie wynalazki nawet nie wchodzę więc nie mogę ocenić czy warto pograć czy też nie ale po opisie widać ze to serwer dla botów więc czego tak szukać? chyba że ktoś cieszy się z tego że ogarnia rzucanie MW, podczas gdy widzi czas na bocie w dodatku nie musi nic robić bo przecież bot wyleczy bot jeszcze pewnie atakuje.. jednym słowem porażka.

"nie zalogowałem ani razu" - to po co komentujesz? Każdy serwer obecnie jest nastawiony na boty, tylko że trzeba czytać ze zrozumieniem: we wcześniejszym temacie u innego administratora pisałem, że to on stawia te boty, nie gracze, aby tylko być wyżej na liście.

Btw pierwszy raz na OTSie grasz, że mówisz mi o botach? XD

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...