Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RageHookV problem

Olios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z ragehookiemv.Najpierw pisało że mam starą wersje gdy mam najnowsza.]

Usunelem wszystkie ragehooki i wgralem znowu.Tym razem nie wyskakiwał błąd lecz gra mi nie wczytuje

ragehooka ani skryptow ktore moge przez niego odpalic.

Dodam że jeszcze mi się całe gta 5 zjebało.Odpalam i cyk gta 5 przestało działać.Raz mi wyskoczyło powiadomienie ze nie ma pliku scripthookv

• Aive zmienił(a) tytuł na RageHookV problem
Opublikowano

Spróbuj wykonać poniższe kroki, po każdym kroku, postara się uruchomić ponownie "RAGEPluginHook.exe"

1. Kill Fraps.
  2. Kliknij prawym przyciskiem myszy wszystkie pliki ".exe" i ".dll" dołączone do wtyczki RAGE Plugin,
  3. kliknij Właściwości, a następnie kliknij przycisk Odblokuj,
  4. Uruchom RAGEPluginHook.exe jako Administrator (prawy przycisk myszy> Uruchom jako administrator),
  5. Odinstaluj wszelkie inne mody, które są dostarczane z plikami .dll lub .exe (wszystkie lub jeden po drugim, aby zidentyfikować, który z nich powoduje konflikt).

Jeśli masz włączony UAC (Kontrola konta użytkownika), będzie to kolidować z uruchomieniem gry. (UAC to wyskakujące okienka, w których odcienie tła i Windows proszą o odpowiedź Tak lub Nie).

Rozwiązaniem jest wyłączenie UAC (co nie jest problemem, jeśli masz odpowiedniego antywirusa (Jeżeli nie, polecam Avirę lub Panda Antyvirus).

Jeśli nie chcesz wyłączać UAC z jakiegokolwiek powodu, będziesz musiał uruchomić grę ręcznie, jako administrator (Kliknij prawym przyciskiem myszy GTAVLauncher.exe (dla wersji Steam) lub PlayGTAV.exe (dla wersji detalicznej)> "Uruchom jako Administrator".

Następnie po uruchomieniu gry (gdy odtwarzane są logo Rockstar lub dowolny późniejszy punkt), uruchom RAGEPluginHook.exe jako administrator (prawy przycisk myszy> "Uruchom jako administrator").

Jeżeli problem będzie pojawiał się dalej, pisz w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...