Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Marksman

Krzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Generalnie gram MID/JG, ale mam straszne braki w ADC. Mimo, że nie gram na bocie - sporadycznie 4fun i nawet fajnie mi to wychodzi, to nie jest to moja upodobana linia. Problem polega na tym, że potrzebuję adc na przypadek offroli, bo mam aż ashe, sivir, caitlyn, tristane i mój wybór się kończy. Co byście polecili? A może inaczej.. Mam Kai'se ze skrzynki i warto odblokować za te 3k+, czy lepiej to rozmienić i kupić coś innego? Polecicie coś konkretnego?

Opublikowano

Kai'Sa jest mocna, jednakże jej early game na niektóre matchupy jest dosyć słabe i trzeba się wyfarmić na mid/late game żeby wyccarować gierkę. Od siebie polecam Luciana który daje radę przez całą gierkę, jest mobilny więc łatwo będzie Ci się pozycjonować w team figtach jak i uciekać na gankach junglera. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• Synek zmienił(a) tytuł na [Champ] Marksman
Opublikowano

MF jest mocna aktualnie + jhin pod dark harvest. Kaisa cerruje giere w late, ale jak kolega wyzej wspomnial musi przezyc early. 

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja dorzucę od siebie Eza :) dla graczy nie grających na adc Ezreal jest jednym z najlepszych picków :) Łatwe farmienie, escape i jest najsilniejszy w midgame czyli naszej ulubionej fazie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bierz Dravena i carrujesz każdą gierke, jak używasz mózgu i masz normalnego supporta :d

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...