Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Narwia a lalaker1

ChesterQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na niektórych serwerach nie działają niektóre opcje. Na ostatnim serwie, na jakim bociłem też nie działał autopotter. Dziwne, ale no.

• Aive zmienił(a) tytuł na Narwia a lalaker1
Opublikowano

Czemu nie mogę injectować tego programu z Nerwia? Jak mam to zrobić? Tak jak pokazane na tutorialach nic nie daje. Ktoś ma jakieś pomysły? 
Pierwszy raz mam styczność z tym programem

Opublikowano
15 godzin temu, woj12345 napisał:

Czemu nie mogę injectować tego programu z Nerwia? Jak mam to zrobić? Tak jak pokazane na tutorialach nic nie daje. Ktoś ma jakieś pomysły? 
Pierwszy raz mam styczność z tym programem

Wbijasz na stronę i tam masz skip ads for use cheat (czy jakoś tak) oglądasz 3 reklamy, potem cie przerzuci na główna stronę i na zielone będziesz miał "You completed advertisement process! You can use hack.". Odpalasz nawie i lalakera(przez admina) wbijasz do wyboru postaci i na lalakerze klikasz Select game wbijasz do klienta nawie i klikasz F2 na klawiaturze. Miłej gry XD

Opublikowano
18 godzin temu, Insigin napisał:

Wbijasz na stronę i tam masz skip ads for use cheat (czy jakoś tak) oglądasz 3 reklamy, potem cie przerzuci na główna stronę i na zielone będziesz miał "You completed advertisement process! You can use hack.". Odpalasz nawie i lalakera(przez admina) wbijasz do wyboru postaci i na lalakerze klikasz Select game wbijasz do klienta nawie i klikasz F2 na klawiaturze. Miłej gry XD

Prawdą jest, że udało mi sie połączyć .. za pierwszy razem ewszystko spoko,  od wczoraj jest błąd z łącznością, że musze jakieś reklamy przełączyć.. widzę, że to globalny błąd. Ktoś poradzi co robić? u lalakera na fejsbuku pisał, że to naprawił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...