Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Spadek pingu w grach windows 10

amazip12

Pytanie

Opublikowano

Witam od paru dni męczy mnie problem wysokiego pingu w grach, wysoki jest ping tylko w grach ponieważ na speed testach wszystko wygląda normalnie, nie mam aplikacji która zżera mi moje łącze, próbowałem już wyłączać tą opcje aktualizacji, łącza taryfowego itp. Ale  nic nie chce działac ping jest niezmiennie wysoki, gram na komputerze z podłączonym kablem, w ostatnim czasie nie robiłem też żadnych aktualizacji windowsa. Problem występuje też gdy wyłącze doslownie wszystkie aplikacje które działają w tle i zostawie samą gre. Ping skacze od normalnego 50-60 do nawet 300-500 bez wyraźnego powodu, po czym po chwili wraca do normalnego i tak cały czas

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoki sprawdzałem na razie tylko w lolu i w csie, łącze to min 100mb/s a maks do 150 około, to jest radiówka, przy czym wątpie że to wina połączenia poniewaz wszystko działa bardzo dobrze, poza tymi dwoma grami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...