Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ekipa na serwer pixelmon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje budowniczych oraz osoby/osób do pisania misji oraz podawania pomysłów na rozwinięcie rozgrywki na serwerze pixelmon (dalej będę nazywał takie osoby  "Game Designerami"). Pracujemy aktualnie nad nową edycją naszego serwera i jesteśmy w trakcie planowania gdzie co ma być wybudowane. Niektórzy budowniczy zostaną przydzieleni do projektowania i budowania różnych budynków, a inni do poprawy terenu za pomocą pluginu goBrush oraz budowania monumentów (posągi pokemonów itd.).

Nie jest przewidywane żadne wynagrodzenie oprócz rangi po zakończeniu pracy nad serwerem. Nie obiecujemy rangi funkcyjnej (np. Moderator).

Chętnych budowniczych proszę o przesłanie do mnie przykładowych prac. (Kontakt na samym dole)

Chętni Game Designerzy muszą wysłać mi napisaną przez siebie misje pasującą do serwera pixelmon (Nie w stylu "Przynieś mi 5 jabłek") oraz pomysł jak można rozwinąć rozgrywkę na serwerze pixelmon. W razie pytań zapraszam do kontaktu ze mną. (Kontakt na samym dole)

Wymagamy bardzo dobrej znajomości moda pixelmon i pokemonów oraz kreatywności i zaangażowania. Na wiek przymykamy oko, bardziej interesuje nas zachowanie.

Kontakt:

VGE BEZ TŁA.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...