Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mocny Laptop do 3.5-4,5kzł

kubatoja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

1) Kwota przeznaczona na zakup:  3.5-4.5 k zł (do tej 4.5k to już max nic więcej)
2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):obojętne, im większa tym lepsza
3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.): głównie gry(wiedzmin3/wot coś nowszego) i przeglądanie internetu czasami praca z office itd.
4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): dobre kąty widzenia
5) Osobiste preferencje: nowy na gwarancji, aby miał także wolne sloty na ram i dyski ssd/hdd, by móc ewentualnie go potem wzmocnić.
6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego): bez

Mam na oku tego lapka, ale jest on w 3 konfiguracjach i nie wiem, którą wziąć i czy w ogóle jest dobry

https://allegro.pl/gamer-acer-nitro-5-i5-8300h-8gb-ssd480-1050ti-w10-i7710149915.html?fromVariant=7710149538

i jeszcze  ten z 1060

https://allegro.pl/oferta/laptop-lenovo-y720-i5-ips-8gb-1tb-gtx1060-6gb-w10-7695632057

Opublikowano

Te modele co podajesz nie są zupełnie nowe.

Acer Aspire 7 i5-8300H/16G/240+1000/Win10 GTX1050Ti FHD

Matryca FULL HD matowa IPS, aluminiowa obudowa, stonowany design, przyzwoite głośniki, podświetlana klawiatura, dobry stosunek ceny do wydajności.

Lenovo Legion Y530-15 i5-8300H/16GB/1TB GTX1050Ti
Matryca FULL HD matowa IPS, procesor 8 generacji 4 rdzeniowy, ciekawy design stonowany i elegancki, wygodna podświetlana klawiatura, dobra kultura pracy stabilna praca procesora i procesora graficznego pod obciążeniem, umiarkowane temperatury i hałas.
Do tego modelu oddzielnie dysk SSD PCIe ADATA 240GB M.2 PCIe XPG SX8200

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...