Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertex bot pytania

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio wróciłem do gry i potrzebuję bota zeby odrobić straty. Czy ktoś z was możne używał tego vertex bota? Jak go najlepiej uzywać? czy sie opłaca? ile uri na dzień/ miesiąc?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat z 8 grudnia ale odpowiem: Bot mimo tego, że kosztuje 15€ jest aktualnie najlepszym botem jaki jest dostępny [Jeśli chodzi o bicie NPC]. Po screenach widziałem jak ludzie mieli odpalonego vertexa nawet ponad 24h, na x-7 czy x-5 osiągali nawet 18k/h co daje ponad 200k w 24. Więc na miesiąc w zależności od tego ile czasu bocisz. Jeśli nie chcesz płacić za bota który bije alieny - na jednym z angielskich forów [Elitepvpers] jest dostępny DarkBot który również bije alieny [Wyciągam jakieś 11k/h na x-7] ale ma bardzo mało funkcji.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam, mam pytanie co do tego bota-da się ustawić tak aby używał umiejętności statków itp? Gdzie najlepiej farmić uri, Boxy *z podwajaczem* czy na którejś mapie z alienami? Jak najlepiej go ustawić itp.