Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avengers ENDGAME

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnia czesc nie byla za dobra, mam nadzieje ze ta bedzie lepsza.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam zwiastun zrobiony bardzo dobrze. Nie ujawnia zbyt dużo, niby kieruje nas na pewien tok myślenia, ale myślę, że w filmie będzie o wiele więcej smaczków.

Tak jak wcześniej te filmy stanowiły dla mnie tylko prostą rozrywkę, to Avengers Infinity War, Thor : Ragnarok oraz Spiderman:

homecoming wywołały u mnie nie lada ekscytację. Od 8 lat, począwszy od Iron Man 1, budowano tutaj historię superbohaterów, którzy sprzymierzają swoje siły aby teraz stawić czoło Thanosowi. Przewiduję wielki sukces tego filmu i sam nie mogę się doczekać Kwietnia. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 16.12.2018 o 22:00, Sneakysu napisał:

@Huracanjuż nie będzie więcej tych filmów z Avengersami?

Samego end game będzie z 2 części :) spoko loko komiksów jest tyle że Avangers 20 lat jeszcze będą kręcić xD

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano
Dnia 19.02.2019 o 10:20, Krzysztofnowak napisał:

Samego end game będzie z 2 części :) spoko loko komiksów jest tyle że Avangers 20 lat jeszcze będą kręcić xD

Niestety ale muszę cię zasmucić, chodzą ploteczki że cały film ma trwać ponad 3 godziny. Również niektórzy mówili że bracia Russo chcieli dodać przerwę w środku filmu 12-minutową ale jednak rozwiali tą myśl i takiej przerwy nie będzie. 

Opublikowano
6 godzin temu, Huracan napisał:

Niestety ale muszę cię zasmucić, chodzą ploteczki że cały film ma trwać ponad 3 godziny. Również niektórzy mówili że bracia Russo chcieli dodać przerwę w środku filmu 12-minutową ale jednak rozwiali tą myśl i takiej przerwy nie będzie. 

WOW :D to jeszcze lepiej ale to potem będzie inny avangers :D

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie będzie to ostatni film z seri avengers, ale Marvel nie przestanie tworzyć filmów z bohaterami, możliwe że zaczną nowa historię z nowymi bohaterami. Nie mogę się już doczekać tego filmu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...