Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję technika na serwer skyblock. 

Czego oczekuję :

- konfiguracja gotowych pluginów , spolszczenie jeśli trzeba itd

- napisanie pluginu na wzór gotowego z neta, przerobienie już istniejącego tak jak ja bym to chciał

- kontakt najlepiej poprzez ts3

- szybka realizacja zadań, dokładna

Plan jest taki aby SkyBlock był w takim starym polskim stylu, zależy mi by jak najszybciej wszystko ogarnąć tak by w tym grudniu wystartował. Wersja na której ma bazować serwer to 1.12. Mam dość dużo pomysłów jak urozmaicić owy tryb jednak nie posiadam wystarczających umiejętności by te pluginy poprzerabiać czy też napisać swój. Wszystko raczej proste do ogarnięcia dla osoby znającej się na rzeczy

Co oferuję :

- zapewne oczekujesz zapłaty :D także jak najbardziej możemy się dogadać ( w granicach zdrowego rozsądku ) po zakończeniu projektu, nie oczekuj na zapłatę przed zrobieniem czegokolwiek 

- możliwość dalszej współpracy przy serwerze ( technik, w przypadku bardzo dobrego kontaktu może coś więcej )

- możemy także dogadać się na zasadzie podziału zysków z itemshopu 

Co do 'promowania' serwera to myślę, że załatwimy kilka osób do streamowania, typowych reklam na yt nie planuję. Być może kilku ytberów do prowadzenia serii z serwera. 

Domena, itemshop czy maszyna to nie problem. Na wstępie chciałbym znaleźć osobę, która ogarnie to wszystko na serwerze 'do testów'. Jak już wszystko będzie dopięte na ostatni guzik zakupujemy dobrą maszynę i ruszamy pełną parą.

Coś o mnie? 

Posiadam duże doświadczenie jeśli chodzi o prowadzenie serwera, jego rozpromowanie itp. Posiadałem już serwery skyblock ( 2k12,2k13 grało nawet sporo osób 50+ jak na skyblock wówczas na serwerze z hostingu, bez domeny, ładnej strony, teamspeaka to całkiem całkiem). Przez cały czas praktycznie do dnia dzisiejszego grywałem na przeróżnych skyblockach czy to polskich czy zagranicznych i ogólnie wiem co potrzeba by przyciągnąć ludzi, zachęcić ich do gry, tak by coś się działo na tym trybie a nie standardy jak na większości. 

Dodatkowo 2 zaufani znajomi którzy również mają dość duże doświadczenie z owym trybem. Każdy z nas posiada więcej niż 18 lat także liczę na poważne propozycje, nie jesteśmy już dziećmi i jednak chcielibyśmy stworzyć coś fajnego, dopracowanego co postoi dłużej niż miesiąc i upadnie :p 

Kontakt :

PW na forum

Pod postem

Teamspeak : onlysky.pl ( pisać do stero1ds_ / Skrzet_ / BakuTV  przedstawiając się w jakiej sprawie ) 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam technika
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurczę, czuję się staro gdy przypomina mi się jak 4-5 lat temu grałem na twoim serwerze xD. 
@ref

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...