Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob - działanie darmowej wersji

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na M2bob - działanie darmowej wersji
Opublikowano

Folder z botem to ten folder gdzie znajduję się M2bob.exe po prostu wklej ten plik w tym samym miejscu jeżeli jakimś cudem zgubiłeś plik po prostu wejdź w menu Start i wpisz "m2bob" potem jeśli znalazło ci plik kliknij prawym i "otwórz lokalizację pliku".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

okej z tym podołałem, dzięki !  jeszcze jedno pytanie. wszystko działa,cacy tylko : dropię 5 skarpetek zatrzymuję bocika, oddaję biorę zmień postać aby zrobić kolejną i loga mnie do poprzedniej i tak kilka razy zanim zaloguje mnie na nową, idzie jakoiś to zrobić inaczej ? aby od razu zalogowało na postac 1 lv  ? 

Opublikowano

loooool :/ po kilku dniach pobrałem to co trzeba, wkleiłem tam gdzie trzeba i wyskakuje błąd tak jak bym tego nie pobierał. co jest 

Opublikowano

Jeśli nie zakupiłeś licencji to cyklicznie( co 1-2dni) będziesz musiał pobierać nowa darmowa licencje nawet jeśli zrobiłeś to już wcześniej ale zapomniałeś przenieś do folderu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...