Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO od dzisiaj jest bezpłatne

ESSuTv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraz z nową aktualizacją CS:GO stało się free2play. Oczywiście osoby, które nie osiągną poziomu porucznika (21 stopień) i nie będą miały zweryfikowanego numeru telefonu nie będą mogły grać z ludźmi ze statusem Prime.
Tutaj więcej info: COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE OD DZISIAJ JEST BEZPŁATNY (FREE2PLAY)

Co o tym sądzicie? Myślę że w rozgrywce dla Prime nic się nie zmieni jeśli chodzi o społeczność z darmowej wersji.

Opublikowano

To co Valve właśnie zrobiło jest szczytem debilizmu i cofnięciem się do 2010 roku – zamiast wspierać stałych graczy, rzucają im kłody pod nogi i dają wolną rękę wszystkim tym, którzy chcą uprzykrzać grę innym. No i ten jakże superancki nowy tryb, który skryptowo przebija wszystko inne i z pewnością przyciągnie nowych graczy... ehe, najwyżej na 10 minut.

Opublikowano

BR w csgo - ok, do przeżycia, najwyżej nie będę w to grał

F2P - Powaliło?

Prime i jakiś skin - Spoko, wcale nie mam prime od momentu kiedy wyszło. O skinie i odznace nawet nie wspomnę.

Aby zdobyć prime, trzeba wydać 13 ojro, albo zdobyć 21 poziom i podpiąć swój numer telefonu - No świetne wykonanie Valve.

Samo przejście na model F2P mnie nie boli, ale to w jakim stylu to zrobili już dobitnie pokazuje do jakiego poziomu upadało Valve. Wystarczy wbić 21 poziom rangi i podpiąć numer telefonu, aby mieć to za co się zapłaciło lata temu (Albo kupi się natychmiast, bo taką ewentualną opcję dali). Wykonanie perfekcyjne! Blizzard, betshada, a teraz Valve ;D

Opublikowano

Moze wkoncu padnie to szambo . :12_slight_smile:

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
22 godziny temu, Wefaj napisał:

Tyle kont zvacowanych za hajs :D

A co ma im zależeć, teraz zrobią nowe konto i dalej lecą na odpale.. ;)
Strzał w kolano valve gz :91_thumbsup:

76561198375594763.png

Opublikowano
3 godziny temu, xxerorxx napisał:

A co ma im zależeć, teraz zrobią nowe konto i dalej lecą na odpale.. ;)
Strzał w kolano valve gz :91_thumbsup:

Nie chodziło mi o to że ja 4 vaci dostałem i konta zbanowane a tera za darmo można :1_grinning:

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano
Dnia 8.12.2018 o 23:31, Wefaj napisał:

Nie chodziło mi o to że ja 4 vaci dostałem i konta zbanowane a tera za darmo można :1_grinning:

No tak, dobrze że przynajmniej ci co prim'a mają nie mogą grać z tymi nowymi, dopiero po wykupieniu prim'a lub wbiciu 21 poziomu..
A jak wygląda sytuacja z tymi co założyli nowe konto to na serwerach społecznościowych też dopiero po osiągnięciu prim'a czy bez znaczenia?

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...