Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na classica

kag321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hack na nowego classica s3:

jak ci nie szuka metinow bosow graczy to nacis exp bot i wylacz exp bot zresetuja sie vidy.

skan : https://www.virustotal.com/pl/file/7023c92b242f60ab0d1a6f1bfb3db2aa11f448ee7f9f9d728b85d60232d37b40/analysis/1544489494/

injektoj extrim v3 w opcjach treath hackin i hide module i mozesz dodatkoqo sztealth module do procesu .

folder pulok na dysk c i zainjektowac dll .

hack wymaga msvcr100.dll w folderze z plikiem wykonywalnym w metinie badz w systemie np widows system 32 

msvcr100.dll jest uniwersalny na 64 i 32 bitowe systemy nikt problemu nie powinien miec.

pulok.rar

Opublikowano

nie chce mi sie robic hacku jakiegos po adresah zwlaszcza ze sa i to mnostwo i to dobrych .

nie znalazlem nigdzie darmowego exp bota ani shop findera na ten serwer taki co by udawal normalnego gracza wiec dalem .

predzej to zajrze do sourice metinow jakies aukcjon hause by sie przydalo bo na zadnym serwie nie ma .

bylo na metin2global ale geforce sie wdupcylo w ten serwer mial dobry global rynek itemow.

ludzie mowia ze global rynek to gowno ja mowie ze to musi byc darmowe gozej z ustawieniem dropu na taki serwer.

a tak wogole to robie se sam gre od podstaw taki beta mmo przez net tylko nie mam darmowego vpsa.

a jak juz zaczolem cos pisac to sie spytam czy nie znacie jakis naprawde darowych chmur cloud vps czy dedytkow

moga byc nawet 256 mb 1 cpu dowolny system linuxowy dla testow .

testowalem wersie trial roznych takie na 3 dni na 7 dni ale nie maja hasla (sudo)do rota admina czy jak tam kto woli.

cche tylko przetestowac przepustownosc lacza i socket.h czy winsocket w wypadku win w c c++ by sprawdzic co mozna a co nie mozna.

z gory dziekuje za jakakolwiek odpowiedz .

Opublikowano

a czy znalasles joz grany wjuler co szokales jakos tam ostatnio?? nie znam rzadnyh darmowyh vpn sorqa fajna ta twoja nowa gra z przepostowosc loncza i socat.h??

jak chcesz vps to na arubie masz za 4zł miesiecznie ktory powinien Ci starczyc do testów.

• Aive zmienił(a) tytuł na Hack na classica
Opublikowano

a to co granny przerabia na obj. tak ktos mi to dal ale teraz juz umie sam wyciagnac wszyko z formatow granny na kazdy inny tylko tego nie robie bo grany 20 tysiecy chyba dolcow

2 godziny temu, Marek69x napisał:

kag kiedy jakies nowy opcje w hakó i czemó func nazwa sie listasindlera???? czy prubujesz ratowac jakis rzydow?

skad wiesz jak zdekopilowales .pyc hehe :) ta dekompilacja powoduje bledy ktore recznie czeba naprawiac .

Specjalista
Opublikowano

skopiowane, zainjectowane, wykonane wszystko jak w instrukcji, dll też siedzi, dalej nie działa. Tzn injectuje sie, ale nic sie nie pojawia.

giphy.gif

Opublikowano
6 godzin temu, NeyDawid napisał:

Nie wykrywa procesu, co robić ?

musisz extrim injektora uruchomic z prawami administratora

faktycznie hack nie dzialal ale juz dziala zapraszam do testowania.

Opublikowano
6 godzin temu, Mical napisał:

Po poprawnym zainjectowaniu i wciśnięciu przycisku start "classic" sie zamyka.

masz win 64 bitowy 

masz 2 opcje wejsc notatnikiem do mhkag.py i usunac petla.petla(0) i import petla

ale nie bedziesz miec wh 

albo miec system win 32 bitowy sorki potem zrobie aktulizacje na 64bity

ok dziala juz na 32 i 64 bitowych systemach nie czeba aktulizowac juz za utrudnienia przepraszam.

Opublikowano

Po injektowaniu kompletnie nic się nie dzieje

Tak wygląda moment injektowania:

73979c127baf.png (Kliknij w zdjęcie aby powiększyć)

a potem tylko taki komunikat a potem nic sie nie dzieje: 

30578adc017e.png

Opublikowano

up musisz wybrac proces metina w injektoze i ci sie wyswietli 

bo injektujesz dll do procesu o tej nazwie ale id ma inny zawsze czba wybrac select i procesc metina za kazdym nowyn uruchomieniem metina

albo nie masz folderu pulok na dysku c a w nim kagb.py

Opublikowano
13 godzin temu, kag321 napisał:

up musisz wybrac proces metina w injektoze i ci sie wyswietli 

bo injektujesz dll do procesu o tej nazwie ale id ma inny zawsze czba wybrac select i procesc metina za kazdym nowyn uruchomieniem metina

albo nie masz folderu pulok na dysku c a w nim kagb.py

Pozmieniałem troche w opcjach injektora tak jak mówił @Molirol i zadziałało, wstawiam ss'a

d30d0a808174.png

Tylko teraz są kolejne problemy, przynajmniej u mnie, sloty działają, pick up działa, Expbot działa tak że zapierdala to najbliższego metka i go bije, a wydaje mi się ze powinien bić mobki, no i najwieksza strata dla mnie pelerynki nie działają, to znaczy jak ustawie je na slot 3 to działają ale sam przycisk "pele" u mnie nie działa, wiecie jak rozwiązać te problemy ?

Opublikowano

wh uzyj jest na zasieg pelerynki 

albo obok wh masz tam 0.3 napisz tam 10 to wh bedzie bic moby co 10 sekund czyli takie pele co 10 sekund

Opublikowano
4 minuty temu, kag321 napisał:

wh uzyj jest na zasieg pelerynki 

No i teraz leci w miare dobrze, dzięki, a mam jeszcze pytanie da sie zmniejszyć szybkość zapierdalania po wciśnieciu "expbot" ? bo tak zapierdala że crashuje gre

Opublikowano

miedzy gora lewo prawo dol masz spidd jest na 50 maks to 99 mozesz dowolna wartosc tam wpisac byle by nie litery i ci tak leci

na mapce jak nacisniesz lewy shift to tam cie z tym szybkoscia bedzie teleportowal

Opublikowano

Kag, wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że po chwili używania przestają działać niektóre funkcje, głownie opcja "wh" nie luruje i nie bije mobów.

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

To samo co wyżej, folder pulok na C i kagb.py w folderze. Po odpaleniu clienta i zainjectowaniu nic sie nie dzieje. W ustawieniach injectora zaznaczone thread hijacking oraz stealh injection, wyskakuje tylko ze injectowanie zakonczylo sie sukcesem ale nic poza tym.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

najlepiej jak po zainjectowaniu i informacji o pomyslnym zainjectowaniu otworzycie plik sysser.txt w folderze clienta gry i wstawicie tutaj zawartość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...