Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem Z Łączeniem Sie Inncyh Na Moj Serwer Przez Chamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem : postawiłem swój serwer na hamachi wszystko ok u mnie dziala bez zarzutów i wgl. zrobilem juz go an cycus glancus to postanowilem dac go innym wiec dalem mojej siostrze na laptopa spolszczony metin ten co ja na nim gram wszystko ok tam w mc.txt moje dokladne ip i hamachi jest tez dobrze skonfigurowane bo rozmawialismy na czacie w hamachi tylko ze jak sie uruchamia to sie łaczy i łaczy bardzo dlugo -ostatnio zostawilem na ok 1h i czekalem bo myslalem ze tak musi byc (musza sie pobrac jakies pliki z serwera czy cus) ale sie nie polaczyl :( nie wiem o co chodzi prosze o pomoc Piszcie wszyscy kazda pomoc nagrodze!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możliwe, że na laptopie :

Masz:

-Inny system operacyjny

-Włączoną zaporę

Nie masz:

-zainstalowanego Metina 2008 Metin 2008 do pobrania

-jakichś plików .dll w Windowsie/Linuksie (python22.dll, python24.dll, itp.) Polecam stronę dllhost.com czy coś takiego

Pozdro

Tutaj powinien znajdować się głupi napis o Bieberze albo Hip-Hopie

Ale po prostu go nie ma, nie będzie.

Chciałbym podziękować użytkownikowi Kamer1337. Używam moda i wszystkich innych Twoich hacków.

Jesteś moim autorytetem, chciałbym być taki utalentowany jak ty!

Opublikowano

W pliku mc siostra ma wpisane normalne IP z hamachi? ( np. .132 )

Jak nadal nie będzie działać to zrób spol przez connect changera, lub podaj IP to Ci zrobię

Opublikowano

Jeśli masz win 7 lub viste wyłącz zaporę i zainstaluj najnowsze hamachi.

Zrób spolszczenie i porty w portmapie.

Jeśli pomogłem daj + THX ; D

Wojownik 64lvl Body Obsydian ON

Opublikowano

Zrobilem spolszczenie na laptopie z koncowka 155 nei 100 w ip i wlaczam przez spolczenie mam to w metinietym coo i u mnie ktory chodzi i jak wlaczam to wyskakuje takei cos : o co chodzi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrobilem spolszczenie na laptopie z koncowka 155 nei 100 w ip i wlaczam przez spolczenie mam to w metinietym coo i u mnie ktory chodzi i jak wlaczam to wyskakuje takei cos : o co chodzi?

592a415d3d087_post-187191-127737488502_thumb.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dalej nei chodzi mojej siostrze ani kumplowi ktoremu dalem tego metina wszystko ejst nby ok a siedze w tym juz 3 dzien:( Ten kto wytlumaczy mi krok po kroku co zerbic i bedzie to prawidlowa odpowiedz dam mu 3 razy limit dzienny plusow na mpc forum prosze piszcie! Najlepiej na gg 1734181

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png