Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam plików serwerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie proszę jakieś pliki serwerowe +client, aby można było bez zbędnego kombinowania pograć w sieci lokalnej z kilkoma osobami lub w singlu bez gm mode.

Nie chce plików terenzo bo za dużo roboty z nimi, aby dało się grać spokojnie singla.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam plików serwerowych
Opublikowano

Napisz do mnie gg/discord/telegram i opisz co byś chciał w pliczkach jakieś się znajda :)

Moje tematy:

Kliknij mnie !

Liczba postów: [1][5][10][15][20][30][40][50][100][150][200][250][300][350][400][450][500][1000][1500][2000][2500]

Pisząc do mnie,oznacz mnie w poście @FlashTech

Opublikowano

@flashtech

W plikach potrzebuję, tego wszystkiego co jest obecnie na PL, albo inne pliki które nadają się do grania solo/w małej grupie.

Pobrałbym od Terenzo, ale w tej formie co są to potrzeba np. dograć questy, poprawić za dużo (miałem kiedyś te pliki rozbudowane, miałem startować z serwerem, pliki usunąłem 3 lata temu jak miałem kończyć z metinem, teraz by się przydały). Pliki bez zbędnego syfu, bez stalek w 15 kolorach :D.

Zależy mi na tym aby tylko odpalić i grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...