Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam solidnej ekipy! / Poszukiwana posada: GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Prosiłbym o nie bawienie się

w "hejtowanie nowicjusza" ;) 

Tworzę ten post, bo może akurat ktoś z Was szuka GM'a na swój serwer!

Uwaga na początek:

Jeżeli chcesz mnie o coś zapytać/po prostu ze mną popisać i dowiedzieć się jaki mniej więcej mam charakter napisz na GG: 62971351 (jestem zawsze dostępny) ❤

A teraz przejdźmy do rzeczy:

➡ Mam skończone 18 lat

➡ Nie lubię roboty na "odpierdol" ani roboty "pod hajs" (jeżeli wiesz, że Twój projekt postoi 2 miesiące to nawet do mnie nie pisz)

➡ Jestem osobą bezstronną 

➡ Uwielbiam pisać z ludźmi (nie jestem człowiekiem, który olewa wiadomości od "szarego gracza")

➡ Nienawidzę "faworyzowania swoich" (uważam, że jest to po prostu niesprawiedliwe i zaburza rozgrywkę innym) 

➡ Lubię uczyć się nowych rzeczy (nie muszę wykonywać jedynie tych i tylko tych powierzonych mi zadań) 

➡ Jestem humanistą - za rok będę studiował prawo (Plusy? Szybko się uczę, mam dobrą pamięć, jestem kreatywny, mogę pomagać w pisaniu różnych rzeczy na strony i być tzw. mówcą + z przedmiotów ścisłych nie jestem wcale taki słaby, więc raczej "nie jesteś informatykiem" nie powinno mnie z góry skreślać) 

➡ Kocham organizować eventy i różne inne rzeczy angażujące społeczność 

➡ Prowadzę 2 grupy na Facebooku (jedną rozwinąłem w 3 miesiące do liczby 5,2K, druga powstała i będzie rozwijana w przyszłości - pierwsza nie jest związana z Metinem, druga natomiast dotyczy stricte graczy)

➡ Jestem osobą spokojną, bezkonfliktową, lubię solidne argumenty. 

➡ Ludzie uważają mnie za człowieka odpowiedzialnego i jestem raczej osobą szanowaną.

Uwaga!

Czego oczekuje od serwera, na który mnie zaprosicie?

(Chce GM'a i jeszcze oczekuje?

Co za gość. No tragedia, rzeczywiście) 

- zaangażowania całej ekipy 

- zwracania uwagi na kreatywność/pomysły i nie wyrzucanie wszystkich pomysłów administracji do śmieci 

- serwera nie tylko pod hajs i ogólne chamstwo 

- wzajemny szacunek, pomoc

i wyrozumiałość

Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiadomości ❤?

Jeżeli źle napisałem tego posta proszę o upomnienie mnie w komentarzu i na pewno się poprawie :) 

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukasz GM'a na serwer? Przeczytaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...