Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KielbatronTV - Krok po kroku

Deku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie :)
Jestem Piotr mam 20 lat i od pewnego czasu nagrywam różne filmiki na youtube ( póki co minecraft ). Moje pierwsze filmy na kanale nie są zbytnio najlepsze pod względem jakości, montażu itp. Wszystko dlatego, że nie planowałem się brać za nagrywanie na większą skalę. Od pewnego czasu jednak mam lekki przyrost subskrybcji i pozytywnych ocen i planuję jednak wziąć się poważniej za nagrywanie. 
Tak czy inaczej poniżej przedstawiam mój filmik z dzisiaj wiem, że nie jest on mega w porównaniu do z tym co robią inni, ale ja jednak dopiero uczę się montowania i dopiero zaczynam swoją przygodę także proszę o wyrozumiałość. Wkrótce także odcinki z głosem i może jakieś vlogi ciekawe ( jak mi coś przyjdzie do głowy interesującego ).  Staram się robić wszystko, żeby żaden z moich widzów nie czuł się pominięty każdy jest dla mnie ważny niezależnie od płci, wieku,religii itp. Jeżeli ktoś by chciał wesprzeć mój kanał w postaci like, suba z góry dziękuje oczywiście nie zmuszam nikogo. Po prostu jestem ciekaw jak odbierają moje filmy osoby, które mnie za bardzo nie znają i mają obiektywny pogląd na mój kanał. 
Piszcie śmiało co mógłbym nagrywać lub coś zmienić / dodać w swoich filmach. Jestem otwarty na propozycje ale także konstruktywną krytykę.
Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Dla fanów GTA! Bardzo proszę o komentarz pod filmem lub tutaj zależy mi żeby ktoś ocenił z zewnątrz film nie znając mojej twórczości. 
Pozdrawiam! :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...