Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test na poziom angielskiego

Bóbr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gdzie mogę online wykonać test na znajomość języka angielskiego, który przypisze mnie do danej grupy?

Oczywiście chodzi o darmowe testy, a nie takie po, którego wykonaniu prosi cię o wysłanie sms'a za 14 zł.

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

W jakim sensie cię przypisze? Chcesz żeby Ci wydali jakiś konkretny certyfikat?  Jeśli chcesz sprawdzić swoje umiejętności, to możesz poszukać jakichś książek od angielskiego i tam znajdziesz testy albo po prostu możesz porobić ćwiczenia  na poziomie, którym uważasz, że dasz radę , a potem ewentualnie sprawdzić, porobić matury z ubiegłych lat lub poszukać prostych quizów na necie, ale one nie są zbyt miarodajne .  Ciężko znaleźć takie testy, bo muszą one dotyczyć ogółu wiedzy np. możesz znać słownictwo z jednej dziedziny ale z drugiej już nie, rozumienie, składanie zdań itp. Egzamin płatne lub organizowane przez szkoły jeśli jesteś dobrym uczniem, po których otrzymujesz certyfikat, ma  w ciul pytań, ze 400+ chyba ( z tego co pamiętam jak sam go zdawałem).

Ale żeby nie było, że pierdololo to masz tutaj prosty test poziomujący, który znalazłem w 5 sek w google:

https://www.ge ttinenglish.com/test-poziomujacy-pla cement-test/ 

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o taki, w którym będę mógł sam siebie sprawdzić. Nie zależy mi na żadnych certyfikatach jeśli mam być szczery.

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

A certyfikat to niby co ?  Określenie stopnia znajomości angielskiego, każdy test poziomujący da odpowiedź na jakim poziomie znasz angielski. Dopiero kilka różnych testów pozwala dokładnie określić znajomość. 

Nawet nie raczyłeś zrobić polecanego testu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...