Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] W Odrobieniu Postaci!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

dostalem w spadku od znajomego konto woj body 68lv na plu troche slabe eq i skille wiec prosze was o jakies rady w celu zarobku etc.

Skille:

Aura M2

Berek M5

Wir M2

szarza 15pkt

3s 1 pkt

EQ

Stalka +4 czysta

Nimfa +7 full kd +3 (potwora,smierci,penetry

zelak +8

srebrna branza +8

budda +8

ebo +7

buty z +500pz

naszyjnik 500pz

jak widzicie skille sa marne, eq tez nie jest dobre, posiadam 20 przepustek do V2, ale tam nie ma sensu isc, poniewaz biore ledwo 1 grupke :/, daje fishbota na innego chara, ale za duzo kasy z tego nie bd miał, poradzcie mi jeszcze jakis inny zarobek

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zrób bardziej masowe łowienie jak ja =d

exp botem (easy metin2) zrób 10 kont 30lvl i zostawiaj te 10 kont przez +/- 10 dni na noc

to będziesz miał duuuuuużo kasy

pzdr

Opublikowano

Jak dla mnie gra postacią kogoś jest kompletnie bez sensu, ja bym sprzedał całe to eq za yangi, postać dał na allegro za rl kasę i wszystko to przeznaczył na swoją własną postać. Zapracuj na coś sam, nie graj na gotowym.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ja na łowieniu w tydzień uzbierałem 20kk :)

zalezy tez jaki server i po ile malze stoja.. ja na s1, (ale np na s11 malze stoja po 200k wiec sie wogole nie oplaca^^) w 4 dni na lowieniu uzbieralem 280kk;)

malz 1 - 1,2kk

tyle ze ja lowilem na 4 postaciach naraz przez noc i dzien :)

zrób 10 kont 30lvl i zostawiaj te 10 kont

-.- to jaki ty musisz miec pr0 el0 komputer skoro Ci udzwignie AŻ DZIESIĘĆ kont naraz-.- powinienes pracowac jako hoster w googlach ...

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Mi juz szkoda kompa bo mi siada ^^

Przez noc zarabiam 20kk szczerze mówiąc ale na 3 kontach co obciąża moj kompuer bardzo już ;//

Polecam łowic na 2 :)

U mnie małże drogie to mam zarobek ;)

Co u was najdroższego co mozna dropnac?

Np. zrob dropera na exp bocie i za te wszystkie oswajania sun zi itp zarabiaj tez :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

powinienes pracowac jako hoster w googlach ...

Pompa :D :D masz plusik za to :D

Co do tematu zrob noob chara 12lvl zainwestuj w rekawice zlodzieja i easy metina eq +6 +7 idz na przeklete zarobek miodzio 10 - 15 kk dziennie :D A moze dropnac ci jakis fajny bonusik :D lub ribek 30sr+ wiec to dla mnie najlepszy sposob na zarobek

widzewsygname.jpg
Opublikowano

jeszcze 1/2 miesiace i zobaczycie, ze malze beda po 10k szly, od czasu aktualizalki malzy w ogole nie bylo na rynku a chodzily po 3kk.. a dzis co drugi sklep to malze i 200k za jedna.

@Projektant

zlapalem okaze, wiec gram, prawda ? mialem kilka swoich postaci na pl +50 lv ale nie mialem tyle czasu zeby wbijac marny exp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

lowic, albo zrob dropera i na dzikusy, moze ribki FMS...

5 postow-OK

10 postow-OK

20 postow-OK

30 postow-OK

40 posotw-OK

50 postow-OK

60 postow-OK

70 postow-OK

80 postow-OK

90 postow-[x]

100 postow-[x]

Opublikowano

jeszcze 1/2 miesiace i zobaczycie, ze malze beda po 10k szly, od czasu aktualizalki malzy w ogole nie bylo na rynku a chodzily po 3kk.. a dzis co drugi sklep to malze i 200k za jedna.

@Projektant

zlapalem okaze, wiec gram, prawda ? mialem kilka swoich postaci na pl +50 lv ale nie mialem tyle czasu zeby wbijac marny exp.

Gdzieś ty widział małże za 200k ? U mnie chodza po 500k + ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...