Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jest Aw50F?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moge w dziszejszym dniu kupić AW50F za premke lub g1 i czy opisze mi jak i gdzie to mam kupić

Wynagrodze ++

Z góry thx!

Chcem ci tylko pomóc nie wymaga tego jedynego + ;)

Opublikowano

Niestety AW50F jest tylko w niektórych eventach do kupienia z G1 , lecz słysząłem że nie długo maq się pojawić w item shopie i bd ją można kupić gdy ma się prmium gold , silver lub bronze ;) Jeśłi pomogłem daj + Pozdr.!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak się nie mylę to teraz nie ma aw50f do kupienia za credyty.. czasami broń pojawia się w rożnych eventach i wtedy można kupić.. ale kiedy będize do kupienia nie wiadomo..

Teraz jedynie aw50f można zdobyć jako promocoda... jeśli wydasz 400 g1 credits na stronce warrocka to losują Ci promocoda... ale może być tak ze trafisz na coś innego a nie na aw50f...

Możesz dostać także takiego promocoda za zakup premki... tzreba napisać do K2 ticketa lecz tu sam możesz wybrać sobie broń.. oni przysyłają do cb propozycję i ty wybierasz..;p

down dla cb zeedytowane;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Aaaa i z tym ostatnim sie mylisz... Bo jak piszesz do nich ticketa to wybierasz jedna z dostepnych broni jaka moga Ci dac i ja dostajesz :)

Robilem juz tak dwa razy, wiec wiem :P

592a40f2bd2be_post-78132-127736887519.jpg

Czy to tak ciężko dac jednego jedynego minusa?! to tylko 3 sec...

Opublikowano

AW50 powinno się pojawić w lipcu, po mundialowym evencie. Stawiam na to 99%.

Nie jest to pewne, ale tak właśnie przewiduję. Krążą też pogłoski, że we wrześniowym patchu AW zostanie wprowadzone do Item Shopu...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...