Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mamy black friday a więc czas wymienić 4letniego staruszka na coś nowego. Nie jestem biegły aktualnie w rynku telefonów więc pytam was co polecacie w budżecie 1200-1300zł? Dodam że interesuje mnie samsung po po LG G3 się zawiodłem bardzo mocno

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Jeśli chcesz coś nowego to polecam Galaxy A8, a jeśli wolisz szybszy i tańszy ale za to starszy telefon to polecam Galaxy S7 Edge.

Opublikowano

Dokładnie, w tym budżecie na ten moment najlepszy wybór to były flagowiec S7 lub nowy A8, jeżeli ma to być wyłącznie smartfon od Samsunga. Lepszym wyborem byłby A8, w przypadku S7 może być już problem ze wsparciem, a na dalsze aktualizacje raczej nie ma co już liczyć. A8 to bardzo wyważony smartfon - IP68, niezły wyświetlacz, mocny hardware, dobre foto. Można go jeszcze znaleźć w black week'owych promocjach, np tutaj

Opublikowano

LG G3 faktycznie nie była zbyt udana. LG G6 to już inna bajka, świetny smartfon w cenie do 1300 zł, który w przeciwieństwie do Samsungów w tym budżecie posiada m.in. optyczną stabilizację obrazu.

Ale jeśli musi być Samsung, to zamiast Galaxy A8 2018 wybrałbym Galaxy A7 2018. To nowsze urządzenie, a więc na start nowszy system dostajesz. Dodatkowo wyposażone jest w potrójny aparat i większą baterię od A8. W black week można go kupić od 1200 zł https://www.ceneo.pl/70387896;0281-1.htm

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą wyżej. Chociaż ja osobiście upierałbym się na LG G6. Telefon wydajniejszy, z lepszym prockiem oraz lepszym aparatem. Według mnie dużym jego plusem są również proporcje 18:9.

Opublikowano

Zakupiłem A7 mam nadzieje że po roku działania nie zacznie wyłączać klawiatury przy smsach i wyrzucać aplikacje do pulpitu. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...