Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyborem telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie a więc jaki wybrać telefon z dobrym aparatem, dobry dźwięk czyli jak włączę muzykę z bassem to żeby było słychać bass a jak włączę normalną to nie słychać basu, do gier takich mocnych jak Asphalt 8 Airbone, musi się nie przegrzewać przy graniu i normalnym użytkowaniu, żeby się nie zacinał ani nie mulił i nie było lagów tak samo przy graniu oraz jak się włączy internet i będzie się przesuwało jakąś stronę internetową do góry czy na dół to żeby się nie zacinało i nie chce takiej sytuacji że po miesiącu będzie mulił lagował i zacinał się orz ma bardzo długo wytrzymać bateria. A dodam że telefon musi być nowy i z tego roku czy 2018 roku i pod spodem podam jakie telefony patrzyłem sobie które ja bym kupił a w odpowiedziach doradźcie mi 1 jaki wy byście wybrali szybko.

Cena telefonu na który przeznaczam to: 2500 zł

Opublikowano

No rzeczywiście podałeś na jakie telefony patrzyłeś. :P

Jak na telefon za 2500zł to radzę poczekać parę miesięcy mimo szybkiego wyboru telefonu aż wyjdzie Galaxy S10 i wtedy zakupisz na spokojnie S9+ za taką kwotę. W 100% spełni Twoje oczekiwania.

W przeciwnym razie nie radzę kupować S9 ze względu na słabą baterię, lepszym wyborem będzie np. Huawei P20 Pro.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z wyborem telefonu
Opublikowano

Jeżeli ma to być smartfon przede wszystkim do grania, a na pierwszym miejscu stawiasz wydajność, to kupisz w tym budżecie (ok. 2300 zł) Xiaomi Shark z dedykowanym kontrolerem. Jeżeli chodzi o podzespoły to dorównuje najdroższym flagowcom, dodatkowo posiada system chłodzenia cieczą, dzięki czemu nie grzeje się tak, nawet przy intensywnym użytkowaniu. Ma też wyraźnie lepszą baterię, niż chociażby ta w S9. No i 128 GB pamięci wewnętrznej. 

Opublikowano

OnePlusa w wersji 8/128 GB też za 2,5k kupisz. Dobra, lekko ponad, od 2569 zł w sferisie https://www.ceneo.pl/64106390;0281-1.htm

Przewagą nad Xiaomi jest jego wyświelacz AMOLED i świetna jakość wykonania. Oczywiście też najnowsze najmocniejsze podzespoły, procek Snapdragon 845 + grafika Adreno 630, wydajniejsza w grach od Mali

Opublikowano

Xiaomi Black Shark jest można powiedzieć gamingowym smartfonem. Wielka wydajność, dobre chłodzenie i dość nie wielka cena. Jest możliwość dostania jego w polskim sklepie (swego czasu widziałem go tylko w sferis) za ok 2300 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...