Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global Serwer | Helmheim | gildia POLSKIE rekrutuje

XRNdbLimAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

globalmuonline.png

_____________________________________________________________________________________________________________________________

GILDIA    P O L S K I E    [HELMHEIM]

SUB-GILDIA    P 0 7 5 K 1 3    [HELMHEIM]

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Cześć - witajcie drodzy sercu gracze z całej społeczności.

Jestem graczem globalnego serwera od niedawna w tył patrząc.

Założyłem gildię na jednym z serwerów - serwer pierwszy nazywany Helmheim.

Nazwa gildii pochodzi od nazwy kraju - POLSKIE - na godle umieszczony został z barw polskich; biało-czerwony znak.

Poszukuję osób chętnych do grania wspólnie pod tą nazwą grupy graczy, którzy zdecydują dołączyć.

W celu przynależności udzielić informacji należy tutaj pod tematem pisząc, wystarczająco, iż chcę ktoś dołączyć - tyle w temacie.

Przykładowo "Ja gracz [nazwa] chcę grać z wami" do tego podaj nick z gry i upewnij, że graczem jesteś serwera Helmheim

Link do serwera Discord przeznaczony dla osób, które chcą rozmawiać przez komunikator głosowy w raz pozostałymi członkami gildii.

https://discord.gg/p89ZwYd

( Wystarczy kliknąć w link wyżej - w celu przekierowania na serwer głosowy Discord )

Mój nick w grze leadera gildii to XRNdbLimAk - odczytuję wiadomości offline gdy wracam z AFK

pozostałe postacie to "KamiBedn, ARSki, DEEPOO" - piszcie kiedy jest mozliwosc, pozdrawiam

Kolegów obcokrajowców również przyjmuje ;)

EDIT:

Kto tu jest moderatorem na dziale? - Podepnij temat, pls.

Post ten usunę po odpowiedzi.

Opublikowano
7 godzin temu, Gnypu1312 napisał:

Ja gracz MrGnypU chcę grać z wami

Napisałem w grze. Aktualnie expie dk na Helmheim 10, potrwa to do 20-21:00 potem w kime uderzam. Do tego czasu mnie złapiesz w grze. Pisz tam, lub tu na forum.

• Aive zmienił(a) tytuł na Global Serwer | Helmheim | gildia POLSKIE rekrutuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...