Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sterownikami po sformatowaniu komputera

Neneko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem sformatować swojego lapka (Toshiba) i niestety pojawił się problem już na początku. Wchodząc w BIOS`a, (o ile na pewno udało mi się wejść w dobre miejsce)  nie mogę w żaden sposób zmienić na bootowanie przez płytę. Właściwie nic nie mogę zrobić, stąd moje pytanie czy jest jakaś inna opcja, a może wszedłem w złe miejsce. 

46195659_345900765988137_200286776122671

Opublikowano

Jesteś w dobrym miejscu.

Opcja "ODD" w przypadku laptopów Toshiba oznacza płytę DVD. Jak już dasz tą opcję na pierwsze miejsce to wciskasz prawdopodobnie klawisz F10 (Save and Exit).

Opublikowano
5 godzin temu, Reveur napisał:

Jesteś w dobrym miejscu.

Opcja "ODD" w przypadku laptopów Toshiba oznacza płytę DVD. Jak już dasz tą opcję na pierwsze miejsce to wciskasz prawdopodobnie klawisz F10 (Save and Exit).

Dzięki, format się udał.

Teraz mam problem z internetem, a właściwie nie mam internetu. Ani wifi ani poprzez kabel. Próbuje ściągnąć jakieś sterowniki z drugiego komputera, ale gdy odpalam pojawia się coś takiego i koniec:

46268960_473687303038446_568591046790243

Opublikowano

Skoro masz JAKIEŚ to pewnie nie masz tych co mają być, nie problem je poszukać w google czy na stronie producenta. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...