Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd - jak naprawić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hyhy xD dajże cały plik itemshop_manager.cpp będzie łatwiej xd aby analizować poprawnie kod, należy przynajmniej mieć jeden plik a poza tym polecam edytować w Visual Studio cały projekt metina to debbuger Ci sam podpowie nawet co i jak :D

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

• Aive zmienił(a) tytuł na Błąd - jak naprawić?
Opublikowano
Dnia 13.11.2018 o 21:34, kamil2321 napisał:

Hyhy xD dajże cały plik itemshop_manager.cpp będzie łatwiej xd aby analizować poprawnie kod, należy przynajmniej mieć jeden plik a poza tym polecam edytować w Visual Studio cały projekt metina to debbuger Ci sam podpowie nawet co i jak :D

Debugger to mu teraz powiedział co i jak, chodzi Ci pewnie o IntelliSense ;3

Opublikowano
2 godziny temu, NoName#2 napisał:

Debugger to mu teraz powiedział co i jak, chodzi Ci pewnie o IntelliSense ;3

Powiedzmy, że też xd ale też chodzi mi o alt+F11, bo więcej też widocznego jest w Visualu wtedy, kiedy się skompiluje db i game i wtedy to dopiero jest magia :D można wtedy zoptymalizować bardziej db i game i zobaczyć ile obciąża CPU i wgl. 

Ale to nic, ja dostałem za to ostrzeżenie, że niby nic nie wnosi do tematu xD Ja nie wiem ale jeśli np. zdanie "dajże cały plik itemshop_manager.cpp będzie łatwiej xd" nie wnosi do tematu nic to ja jestem bogiem xD to teraz by się ostrzeżeń dopiero posypało, bo ile razy widziałem wiadomości tego typu to jest jakaś porażka życiowa xd A żeby było zabawniej, to napiszę jeszcze by było tym razem widoczne to:
@topic czy naprawiłeś sobie problem? :) 

Opublikowano
7 godzin temu, kamil2321 napisał:

Powiedzmy, że też xd ale też chodzi mi o alt+F11, bo więcej też widocznego jest w Visualu wtedy, kiedy się skompiluje db i game i wtedy to dopiero jest magia :D można wtedy zoptymalizować bardziej db i game i zobaczyć ile obciąża CPU i wgl. 

Ale to nic, ja dostałem za to ostrzeżenie, że niby nic nie wnosi do tematu xD Ja nie wiem ale jeśli np. zdanie "dajże cały plik itemshop_manager.cpp będzie łatwiej xd" nie wnosi do tematu nic to ja jestem bogiem xD to teraz by się ostrzeżeń dopiero posypało, bo ile razy widziałem wiadomości tego typu to jest jakaś porażka życiowa xd A żeby było zabawniej, to napiszę jeszcze by było tym razem widoczne to:
@topic czy naprawiłeś sobie problem? :) 

Oki analiza kodu, ale skoro chodzi Ci o nią to co mu to da skoro jest błąd w składni? Mylisz rzeczy :<

Ps. Która osóbka była taka bez serca i dała warna? :( 

Opublikowano
3 godziny temu, NoName#2 napisał:

Oki analiza kodu, ale skoro chodzi Ci o nią to co mu to da skoro jest błąd w składni? Mylisz rzeczy :<

Ps. Która osóbka była taka bez serca i dała warna? :( 

Aive dała ;)

Ale to nic, każdy poprzednik GM dawał warny xd ja się przyzwyczaiłem..

I okazało się, że bug jest bo wywalało mi ciągle, że za ten temat dostałem warna a dostałem za inny a jak wszedłem w szczegóły to wtedy normalnie wyświetla inny xDD 

Ale tak czy owak dała w tamtym też bez sensu, bo zapytałem się normalnie jak człowiek czy autor posiada source i dodałem tam potem reszte informacji ale no Aive to Aive, władza zawsze odbija i to nie pierwszy raz xD 

Ja wiem, że błąd jest w składni, napisałem 'późniejsze' rzeczy z wyprzedzeniem i informacją, gdyby jednak robił coś innego bądź ktoś inny bądź napotka mój kiedyś post ktokolwiek xd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...