Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emotikony messenger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dla wielu pewnie będzie to zwykła pierdoła, ale dla mnie to dość ważne. A mianowicie, jakies tam pół roku temu z jakąś tam wersją messengera weszły nowe emotki, które nie oszukujmy się - wyglądają jak gówno. Biorąc pod uwagę że kochany cukierberg ciśnie z aktualizacją wyświetlając komunikaty, że za x dni będę musial zaktualizować messengera (przed czym się dzielnie bronię), bo inaczej nie będę mógł z niego korzystać to wkrótce,(nie wiem czy to będzie miesiąc czy dwa) będę musiał dokonać aktualizacji do takiej wersji, na której są tylko te nowe emotki. Na razie wiadomo, będę z apk mirror pobierał wersję o 1 nowszą niż tą którą aktualnie posiadam (171.0.0.28.108), ale w końcu przyjdzie ten dzień, w którym moje ukochane emotki znikną i będę zmuszony oglądać ten syf. 

Przechodząc do sedna: Jak wgrać te stare, przepiękne emotki do najnowszych wersji messengera? (są w załączniku, możecie sobie zobaczyć jakie są cudne) 

W razie czego:

Telefon Xiaomi Redmi 4A

Android 8.1(wgrywalem nowy ROM, AOSP Extended), mam roota

Screenshot_Messenger_20181112-184232.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...