Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do nagrywania na yt

Nerwuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pewien dylemat, ostatnimi czasy zbieram na lepszy sprzet, ktory pozwoli mi streamowac LoL'a bez zadnych problemow. Wiąże się to z pewnymi kosztami wiec takze potrzebuje troszke czasu na to wszystko. 
Aktualnie mam laptopa
Acer: Aspire E1-572 
Procesor: Intel(R) Core(TM) i3-4010U CPU @ 1.70GHz 1.70 GHz
Installed Ram: 8,00 GB (7,88 GB usable)
System 64 Bit 
Nie wiem jak sprawdzic jaka mam karte graficzna w laptopie dlatego tez nie podalem tej informacji. Laptop nie był formatowany od początku jego uzytkowania tak wiec mija już około 5 lat. Odnosze się do was z pytaniem czy warto go sformatowac? Pociągnie mi OBS'a do nagrywania lola tak, żeby mi gra i nagrywka nie scinala? Zaoszczedzilbym mega na czasie i moglbym zaczac juz montowac sobie highlightsy oraz wdrazyc sie w cały temat nagrywki oraz poduczyc sie programu.
Za odpowiedzi z góry dziękuje.

@Edit
Karta Graficzna: Intel (R) HD Graphics Family 

Opublikowano

Wątpię, czy format coś da w tym przypadku bo to jednak stary sprzęt. Oczywiście możesz spróbować zgrać sobie ważne dane i postawić najlepiej system od nowa formatując cały dysk i dać znać czy to coś pomogło :)

Opublikowano

Niestety laptop do nagrywania się nie nadaje, słaba i stara konfiguracja.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...