Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo chciałbym się dowiedzieć gdzie moge ściągnąć fraps cracked?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ja mam pytanko (nie chciałem już spamić nowym tematem). Czy można jakoś zmniejszyć wielkość plików które nagrywam w grach. Ostatnio nagrałem filmik 30 sec i zajmował 700mb :(

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

autora zapraszam do google.pl

devill14, no cóż taki urok frapsa nic z tym nie zrobisz, chyba że potem zaczniesz to konwertować do innych rozszerzeń i może będzie ważyło o kilka mb mniej

Opublikowano

Nie pomagacie.

@topic

Wejdź na dowolny warez , albo napisz mi na PW.

PS. Forum o hackach , a piraty zabronione ... fajnie.

lolheadz.png
Opublikowano

@up

Ale on chce chyba do gier ...

@Topic

peb.pl i szukaj !

@Down

Ale nie we wszystkich :)

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Ja wole ładniejszą jakość :)

76561198014515809.png

Opublikowano

Camtasia kijowo nagrywa gry jedna klatka na 3 sekundy + źle nagrywa dźwięk + filmy ważą mniej więcej tyle co fraps, polecam hycam

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Camtasia kijowo nagrywa gry jedna klatka na 3 sekundy + źle nagrywa dźwięk + filmy ważą mniej więcej tyle co fraps, polecam hycam

Taki jest efekt, jak się nie potrafi ustawić programu.

Topic@

Koleś wejdź na wareza, np. mój kochany dw :

http://darkwarez.pl/forum/

Szukajka i już.

Tak dla wiadomości. Frapsa używa się raczej do kręcenia filmików z gier, a camtasie do tego, co robisz na pulpicie. Ja ich używałem i nigdy problemu nie miałem.

Co do wielkości filmu, tutaj wchodzi rozszerzenie. Ja nagrywałem w formacie mov, ale potrzebny jest QuickTime.