Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta z Allegro

xmacieqx

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie warto kupować nie mówie nawet o koncie wartym 2 zl lecz nawet o 120 zł daje ten przykład bo dziś widzialem oferte skopiowaną 1 do 1 z aukcji która była warta 3000 zł^^

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano
20 godzin temu, scarlet717 napisał:

A mi się wydaję że coś takiego to fajna opcja

https://allegro.pl/konto-fortnite-110-skiny-legendarne-i7619905134.html

Nie są to może konta na własność, lecz według zasad aukcji, jest to coś jakby miesięczna subskrypcja dostępu do konta z nawet ciekawymi skinami 

Tego typu oferty to shit. Konto jest współdzielone, a jak dobrze wiemy na koncie w 1 momencie nie może grać więcej jak 1 osoba. + do tego nie wiadomo, czy ktoś nie odwali i nie zmieni hasła i później problemy, bo stracisz dostęp. O ile te oferty są real i faktycznie dostaje się może dostęp do jakiegoś konta z fajnymi skinami, to jest to prędzej haczyk dla dzieci, które nie potrafią dobrze przeczytać aukcji i myślą, że kupują konto warte 500pln za 30zł. 

Co do tych aukcji już z kontami na własność typu losowe skiny, ja kupiłem takie 3 konta za 15zł od jednego sprzedawcy. Jedyna różnica jest taka, że w opisie było, że na 100% każde z kont będzie posiadać ratowanie świata. Co prawda nie poczułem się oszukany, bo na każdym koncie było ratowanie świata (w tym 1 z dosyć bogatym ekwipunkiem, można było jeszcze dodatkowy cash zrobić), tylko że na dwóch z nich email był niepotwierdzony i nie było możliwości zmiany nicku, więc raczej na własność już mi nie pasowało, tym bardziej, że to był jakiś arabski zlep liter. A no i dodam, że na każdym 0 skinów, ale w opisie napisali, że czysta losowość i jest tylko "szansa" na to, że pojawią się jakieś skiny. 

Co do kont od osób prywatnych, nie mam nic przeciwko, jeśli cena nie jest "dziwna" i można łatwo się dogadać z takową osobą. + jeśli ryzykujesz płacąc dużo, nie kupuj po prostu kont bez maila rejestracyjnego. Z mailem możesz być raczej prawie już pewny, że konto jest w 100% twoje. 

#LenovoLegion Team

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zakupiłem konto za 20 zł, sprzedawca mi wymienił bo napisałem że tańce  mnie mało interesują, i wolałbym bardziej więcej skinów i na tym koncie jest karnet z tego sezonu, gram już tydzień na nim i nic nie zostało zmienione no chyba że przeze mnie nick.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...