Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa strona z polskimi kanałami?

Alexss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam ostatnio problem, który polega na tym że członek z mojej rodziny wziął kartę cam, czy jak to tam się pisze. W Polsce wszystko śmigało na telewizorze, który ma już swoje lata no i myśleliśmy że za granicą nowo kupiony telewizor Samsunga serie 6 będzie bez problemu wczytywać taki moduł. Okazało się że występuje u niego błąd 17, niby odczytuje, ale podczas strojenia kanałów nie znajduje nic.

Może ktoś wie czemu tak to się dzieje?

A teraz przychodzę tutaj z takim głównym pytaniem: Czy zna ktoś stronę na której znajdę za darmo, albo tanią stronę z polskimi programami? 

Siedzę za granicą teraz 7 tygodni i trudno tak żyć bez telewizora przez ten czas. xD

Dziękuję wszystkim od razu za pomoc i będą lecieć polubienia!

Opublikowano

Tuner z obsługą cccam czy oscam , podpiąć do netu i masz na rok nawet z multiroom za 300-400 zł WSZYSTKO co polskie na satelicie oprócz 4K ( masakra aż DWA KANAŁY ! ) . 
Działa tam gdzie odbierzesz HotBird.  
Sam mam VU+ Uno 4K SE do tego jeszcze  2 tunery i 3-6  kompów w streamingu, każdy może oglądać jaki chce program bez problemu.  

A jesteś pewien że masz ustawiony Hot Bird a nie innego satelitę ? Zwykle w Samsungach to problem z płytą głowną i cam co masz może nie działać, pewnei inny może by i działał.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ktosiu napisał:

Tuner z obsługą cccam czy oscam , podpiąć do netu i masz na rok nawet z multiroom za 300-400 zł WSZYSTKO co polskie na satelicie oprócz 4K ( masakra aż DWA KANAŁY ! ) . 
Działa tam gdzie odbierzesz HotBird.  
Sam mam VU+ Uno 4K SE do tego jeszcze  2 tunery i 3-6  kompów w streamingu, każdy może oglądać jaki chce program bez problemu.  

A jesteś pewien że masz ustawiony Hot Bird a nie innego satelitę ? Zwykle w Samsungach to problem z płytą głowną i cam co masz może nie działać, pewnei inny może by i działał.  

Za 7 tygodni będę zmieniać ponownie na dekoder, po prostu zdziwiło mnie, że teraz niby technologia idzie w górę a w takim Samsungu nie działa cam...

Opublikowano

Działa bez problemu zawsze, masz pewnie kartę parowaną do dekodera dlatego kompletnie nie działa. To nie żaden problem ze sprzetem tylko z użytkownikami. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...