Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold Mp7A1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tydzień temu patrzyłem na marketplace, że mp7a1 gold kosztowala 499 G1. To sobie mówie, że warto kupić. Postanowiłem to zrobić w piątek lub czwartek. Dziś sprawdzam i co ... patrze qurw... mp7 kosztuje 800 G1.!?!??!?!??!????!??!!!!!?!?!??!?!?

Więc mam pytanie, czy cena tej broni zmieni się czy nie.

PLS help!!!

tomciozcch_4_3.png^.^ tomciozcch.gif
Opublikowano

Tydzień temu patrzyłem na marketplace, że mp7a1 gold kosztowala 499 G1. To sobie mówie, że warto kupić. Postanowiłem to zrobić w piątek lub czwartek. Dziś sprawdzam i co ... patrze qurw... mp7 kosztuje 800 G1.!?!??!?!??!????!??!!!!!?!?!??!?!?

Więc mam pytanie, czy cena tej broni zmieni się czy nie.

PLS help!!!

Myśle że sie zmieni jak bendzie event czy coś :)

Chcem ci tylko pomóc nie wymaga tego jedynego + ;)

Opublikowano

i co kaman ze bron jest "gold"?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Heh ;P ja akurat nie zaczekałem i kupiłem mp7a1 zwykłe , ale miałem dużo g1 i kupiłem sobie jeszcze mp7a1 gold i tym spoosboem ma mp7a1 gold na 120 dni ;) ale wiesz mam golda wiec miałem jeszcze sporą zniżke wynoszącą 20 % :P Ja radziłbym poczekać po co marnować g1 ? jak zawsze za te 80 możesz kupic medic boxy czy coś ;D Pzdr.!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...