Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy kompilacji [ 7.6 ]

Bekari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Nie masz czasem spacji w którymś z folderów ? Wygląda mi na to, że masz jakiś folder "Mazurski War", to IDE nie radzi sobie z spacjami w ścieżkach. Zmień Mazurski War na np. Mazurski_War (być może zmiana nazwy projektu pomoże). Pewny nie jestem ciężko coś wyczytać z uciętego log'a. 
P.S.: Devcpp to martwy byt, przerzuć się na coś normalnego i żyjącego takiego jak: w stylu devcpp Code::blocks, albo Eclipse CDT z darmowych 

Opublikowano
12 godzin temu, grzesiomisio napisał:

Hmm... Nie masz czasem spacji w którymś z folderów ? Wygląda mi na to, że masz jakiś folder "Mazurski War", to IDE nie radzi sobie z spacjami w ścieżkach. Zmień Mazurski War na np. Mazurski_War (być może zmiana nazwy projektu pomoże). Pewny nie jestem ciężko coś wyczytać z uciętego log'a. 
P.S.: Devcpp to martwy byt, przerzuć się na coś normalnego i żyjącego takiego jak: w stylu devcpp Code::blocks, albo Eclipse CDT z darmowych 

a jak to działa ten Eclipse ? 

Opublikowano

Eclipse to całe środowisko deweloperskie  - jeżeli zadajesz takie pytanie, to polecam Ci zacząć od jakiegoś kursu C++, wraz z wprowadzeniem w całą nomenklaturę fachową. 
Poznaj czym jest sam język, proces kompilacji, linkowania, interpretacji etc. to zobaczysz, że ten problem u góry stanie się dziecinny ;) 
Wklej to co masz w tym błędzie tutaj, klikając prawym na to powinna się wyświetlić opcja kopiuj, zrób to i tu wklej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...