Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widzę tekstur w Deceit

kieff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, nie widzę w grze Deceit modeli postaci w lobby, w grze to samo, widać tylko parę kresek czerwonych i niebieskich jakby zarys jakichś obiektów/przedmiotów. Dodatkowo w grze mam jakiś dziwny kolor taki fioletowy, jakby filtr jakiś. 

Tak ma wyglądać normalne lobby: 

PjVEB0u.jpg

tak wygląda moje lobby:

1QaXmvV.jpg?1

nie testowałem innych gier, bo mam internet z limitem, zabuliłem 20 zł żeby pobrać tą grę xD

Opublikowano

sprawdziłem spójność, 5 razy nawet, sterowniki karty graficznej zaktualizowane, nie wiem co mogę jeszcze zrobić.

Opublikowano

obstawiam, że jakoś źle karta graficzna mi działa, nie wiem jak to zbadać, nie widzę jakby modeli 3d, gdy chce zmienić wygląd postaci to po prostu jej nie widzę.

Opublikowano
41 minut temu, kieff napisał:

obstawiam, że jakoś źle karta graficzna mi działa, nie wiem jak to zbadać, nie widzę jakby modeli 3d, gdy chce zmienić wygląd postaci to po prostu jej nie widzę.

Gdyby był to problem karty graficznej to byś komputera nie odpalił. Jak wspomniał @Yaesthy problem tyczy się samych ustawień gry, jeżeli nie ma opcji przywróć ustawienia domyślne, polecam wywalić config gry z folderu steama i zweryfikować pliki gry ponownie, następnie ją odpalić. Utworzy to "Domyślną" konfiguracje ustawień i problem powinien się sam rozwiązać.

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Nie widzę tekstur w grze Deceit
  • 1 miesiąc temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Nie widzę tekstur w Deceit
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...