Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam - bot/mh tastaria

wyjazdwpolee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest jakis mh albo cos na win xp ?...

Jest duzo tych czitow ale mi injector nie odpala na xp ;s i mam pytanie czy są jakies haxy na win xp ? servery prywatne ?

Przy okazji zapytam czy na server tastaria jest ?

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam - bot/mh tastaria
Opublikowano

Zależy co próbujesz injectować, jeżeli to nie wina injectora to problem może leżeć po stronie dll, mogła zostać skompilowana w nowszej wersji visual studio , najlepiej spróbuj użyć kodu py przez jakiegoś functoolsa albo inny .pyc, który jest automatycznie loadowany przez pythona metin'a, z tego co pamiętam na tastrii to działa, poszukaj najlepiej jakiejś biblioteki kaga. @kag321 on chyba kompilował w vs 2010 i nią próbuj załadować swoje .py

Opublikowano
20 godzin temu, Marek69x napisał:

Zależy co próbujesz injectować, jeżeli to nie wina injectora to problem może leżeć po stronie dll, mogła zostać skompilowana w nowszej wersji visual studio , najlepiej spróbuj użyć kodu py przez jakiegoś functoolsa albo inny .pyc, który jest automatycznie loadowany przez pythona metin'a, z tego co pamiętam na tastrii to działa, poszukaj najlepiej jakiejś biblioteki kaga. @kag321 on chyba kompilował w vs 2010 i nią próbuj załadować swoje .py

Mhm.. , słuchaj mam mh od cyca .. i juz patrzalem z 5-8 serverow i inicjuje przez cheat engine i zawsze jest jakis blad .. albo cos phyton.dll albo drugi inny blad . Zaznaczam mam win xp ;s .. I wiesz co poradzic na to ?

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Odnośnie Tastrii jakie masz błędy, nie jestem w stanie nic w ciemno poradzić. Najlepiej próbuj injectować Extreme Injectorem v3.7.x by master131 z opcją thread hijackingu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Marek69x napisał:

Odnośnie Tastrii jakie masz błędy, nie jestem w stanie nic w ciemno poradzić. Najlepiej próbuj injectować Extreme Injectorem v3.7.x by master131 z opcją thread hijackingu.

Na xp nie moge zainstalowac :s

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...