Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]plakietki v2

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

Siemka,
uważam że jeżeli administracja chce być chociaż w jakimś stopniu uczciwa w stosunku do użytkowników powinna zwrócić im nagrody, typu MPC Champion, Black Member itd. 
Jeśli dobrze pamiętam zostały one usunięte wraz z zmianami na forum. 

Ja rozumiem, że na tym forum ignorancja jest na porządku dziennym i zmiany kadrowe nigdy tego nie zmienią ale

Moja sugestia nie dot. przywrócenia ogólnie systemu nagród jak i plakietek ale przyznania ich z powrotem użytkownikom którzy je posiadali. Przecież to jest to samo forum z tymi samymi użytkownikami tylko w odświeżonej wersji. 

Screenshot_1.png

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ile ty masz lat że prujesz się o jakieś nagrody? Co Ci to da? Dodatkowo Makin zapowiedział, że będzie rekompensata przygotowana dla osób które kiedyś miały nagrody, więc siedź potulnie i czekaj. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ale napisaliśmy jasno, że osoby sprzed ostatnich zmian w nagrodach dostaną pewną formę rekompensaty, ale nie możemy ich przyznać każdemu kto miał nagrodę komukolwiek, bo nagle się staną tak powszechne, że nikomu nie będzie na nich zależeć.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
7 minut temu, Sneakysu napisał:

Ile ty masz lat że prujesz się o jakieś nagrody? Co Ci to da? Dodatkowo Makin zapowiedział, że będzie rekompensata przygotowana dla osób które kiedyś miały nagrody, więc siedź potulnie i czekaj. 

Nikt tutaj nie siedział potulnie, przyzwyczaiłeś sie bo nikt tutaj nie siedzi. xD

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano
1 minutę temu, Kwarcik napisał:

Nikt tutaj nie siedział potulnie, przyzwyczaiłeś sie bo nikt tutaj nie siedzi. xD

I tak dostanie każdy nagrodę z powrotem, to jaka będzie motywacja dla osób, które jej jeszcze nie mają, skoro każdy ma.

Dla osób, które je miały będzie inne wyróżnienie, którego inni zdobyć nie będą mogli.

Tyle w temacie.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...