Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Mobilne MPC + Kaśka

xOstateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Screenshot_20181025-055452_Chrome.jpg

Jest okej, tylko teraz na całą zawartość daj margin top, zmniejsz bottom, bo jest niepotrzebny za duży odstęp  

Screenshot_20181025-060043_Chrome.jpg

Avatar względem nicku i rangi nie jest wysrodkowany (albo na odwrót?) 

http://prntscr.com/las8sb < polecam schować Kaśkę na czas ogarnięcia systemu z ADB @Nightmare'

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Kaśka zostaje, nie każdy ma adbloka na tel a forum z czegoś musi się utrzymywać. Pierwszą rzecz zrobię w wolnej chwili. 

Opublikowano
Przed chwilą, Nightmare' napisał:

Kaśka zostaje, nie każdy ma adbloka na tel a forum z czegoś musi się utrzymywać. Pierwszą rzecz zrobię w wolnej chwili. 

Chodzi głównie o wsadzenie całej kaśki w argument ADB, żeby przy adb znikał cały blok z kaśką

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
Przed chwilą, xOstateczny napisał:

Chodzi głównie o wsadzenie całej kaśki w argument ADB, żeby przy adb znikał cały blok z kaśką

A dlaczego mielibyśmy to ukrywać? Przecież jedynym źródłem dochodu forum jest reklama, wy blokujecie reklamy i możliwość rozwoju forum przez zmniejszenie jego funduszy to jeszcze miałbym wam puste pole ukrywać bo źle to wygląda na ADB? Nie ma takiej opcji nawet. 

Opublikowano
1 minutę temu, Nightmare' napisał:

A dlaczego mielibyśmy to ukrywać? Przecież jedynym źródłem dochodu forum jest reklama, wy blokujecie reklamy i możliwość rozwoju forum przez zmniejszenie jego funduszy to jeszcze miałbym wam puste pole ukrywać bo źle to wygląda na ADB? Nie ma takiej opcji nawet. 

To chociaż notatkę zostaw "reklamy wspierają forum" etc.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

To chociaż notatkę zostaw "reklamy wspierają forum" etc.

Taki jest plan, chwilowo mam tyle roboty że nie wiem w co do końca ręce wsadzić.

Opublikowano
15 minut temu, Nightmare' napisał:

Taki jest plan, chwilowo mam tyle roboty że nie wiem w co do końca ręce wsadzić.

rozpisz sobie, polecam od najtrudniejszych do najłatwiejszych ^^

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

rozpisz sobie, polecam od najtrudniejszych do najłatwiejszych ^^

Nie o trudność chodzi a o ilość

Zrobione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...