Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Lenovo się freezuje

Maksasior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w posiadaniu laptopa Lenovo G50-70. I mam z nim taki problem, że gdy go włączam, pochodzi trochę, chcę włączyć NP. przeglądarke to strasznie się muli i się freezuje i wyskakuje na ekranie ze system nie odpowiada i jedynie co można zrobić to go zresetować. Co może być przyczyną takiego freezowania? Proszę o szybką odpowiedź :)

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Uszkodzony system czy nawet laptop głównie przegrzewający się. Czasami brak sterowników do laptopa.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
Dnia 22.10.2018 o 17:31, Ktosiu napisał:

Uszkodzony system czy nawet laptop głównie przegrzewający się. Czasami brak sterowników do laptopa.

Pomoże przywrócenie ustawień laptopa do fabrycznych? Na pewno to nie jest przegrzanie, bo jest podkładka i laptop nawet nie jest gorący. 

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Spróbuj zainstalować system od nowa i wgrać wszystkie sterowniki. 

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...