Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Wszystkim Przepraszam ze załozyłem temat ale potrzebuje szybkiej Pomocy. A wiec wracaja do problemu Boce normalnie (Ibot) I nagle po 10 min bo sie wyłacza i tak przez cały czas co 10 min :( Niewiem czym to moze byc dlatego zwracam sie do was o pomoc :( Za kazda odpowiec dam +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam ten sam problem ale tylko na isro na rusro normalnie, ale reinstal nie pomaga, nawet po formacie dalej to samo gdzie jeszcze niedawno wszystko normalnie działało :/

Jeśli pomogłem proszę o 5* oraz "+" :)

Opublikowano

Ja mam ten sam problem ale tylko na isro na rusro normalnie, ale reinstal nie pomaga, nawet po formacie dalej to samo gdzie jeszcze niedawno wszystko normalnie działało :/

A spróbuj z refreszowac skille, usun bota wszystko co sie da pokombinuj bo mi juz pomywslow brakuje

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

@up

To nic nie pomoże, bo ja też mam ten sam problem... Wczoraj reinstall zrobiłem bota i problem nie został rozwiązany :) Myślę, że zostaje nam czekać na new version...

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Mi się wydaje, że to wina HardMod'a... Po odpaleniu clienta przez "Run client" wszystko działa :)

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Opublikowano

@up

Co nie zmienia faktu, że HardMod jest przyczyną DC co 10min... Na oficjalnym forum producenta ludzie zgłaszają podobny problem, miejmy nadzieję, że WeeMan szybko weźmie się do roboty :)

Opublikowano

Mi się zdaje ze wina iBota :) bo jak wchodzę przez edx tez mam to samo, a format tez nie pomógł, i ja mam ten problem z 1-2 miesiące już

. Kiedyś taki temat zakładałem to został on "olany". A mi znika klient i tyle. a jak byl CL(client less) to na cl się przełączał a jak wyłączałem ta opcje normalnie działał. I Przez te dc co 10-30 min przerzuciłem się na rusro. a szkoda mi tego 70lvla +1,2m sp :( wiec jak ktoś ma jakiś pomysł niech pisze) może się uda...

Jeśli pomogłem proszę o 5* oraz "+" :)

Opublikowano

edxLoader mi osobiście w ogóle nie działa z iSRO, bo po zalogowaniu nie mogę zobaczyć client'a...

Opublikowano

Mam W7 i zaznaczam Patch Seed, Redirect Login oraz MC i zawsze mi crashuje clienta po zalogowaniu...

Opublikowano

Mam W7 i zaznaczam Patch Seed, Redirect Login oraz MC i zawsze mi crashuje clienta po zalogowaniu...

Hmm a czasami patch seed nie powinien być wyłączony?

Opublikowano

Jak nie zaznaczysz patch seed to ci nie będzie czytać w ibocie postaci.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000