Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellcase nie wypłaca skinów (2)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem był już taki wątek na stronie MPC! ale nikt nie może się określić czy oni wypłacają te skiny jeszcze czy już nie, a więc moje pytanie brzmi następująco.

Czy Hellcase wypłaci mi skiny czy już mogę się z nimi pożegnać.

Może bym się tak nie interesował gdyby nie chodziło o 2 skiny (noże) które bardzo bym chciał mieć.

Szukając trochę na yt i u wujka google, jeszcze nie którzy graja na hellcase i robią konkursy na widzów. (fake?)  (BeneBoxTV)

Suport Hellcase, ciągle odpowiadał mi to samo ze skina są na botach możesz je wypłacić w dowolnym momencie albo zamienić na bitcoin itd. 

To jest ten błąd:

Ze względu na aktualizacje Steam występują problemy z zakupem przedmiotów. Z pewnością sobie z tym poradzimy. Staramy się rozwiązać ten problem tak szybko, jak to możliwe. Przepraszamy za niedogodności.

Miałem jeszcze przez chwile:

Nie ma obecnie takiego przedmiotu. Spróbuj później (ekwipunek botów jest aktualizowany co 2 godziny)  

PS: ja nie pytam czy się opłaca czy nie bo mi się opłaciło ponieważ za 10$ ulepszyłem kose za 120$, 

I czy muszę wysłać na te G2A te 15 $ czy nie trzeba bo spotkałem się z takim stwierdzeniem 

Dzięki za pomoc Pozdrawiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...