Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra w WoWa do 20lvl

witekTM

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Do 20 poziom masz tylko spróbować gry, jeżeli chcesz grać w wowa to kupujesz abonament + dodatek, ew na początku sam abonament(Pozwala Ci to grać do 110lvl)

giphy.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na Gra w WoWa do 20lvl
Opublikowano
5 godzin temu, witekTM napisał:

A w battle chest jest dodany legion? 

Tak, w battlechest masz 30 dni gry + wszystkie dodatki bez najnowszego

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano (edytowane)

A gdy wbije już 20 lvl i kupie battle chesta to po aktywacji go, prostu kontynułuje dalej gre, a nie musze zaczynac od noww tworzyc postac?

Edytowane przez witekTM
Opublikowano
4 godziny temu, witekTM napisał:

A gdy wbije już 20 lvl i kupie battle chesta to po aktywacji go, prostu kontynułuje dalej gre, a nie musze zaczynac od noww tworzyc postac?

Tak

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Polecam kupić battlechesta bez dodatku i po 30 dniach zdecydujesz czy chcesz grać i czy chcesz kupować dodatek

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Już nie potrzeba  battlechesta jak Kupisz Abonament masz wszystko z legionem czyli cały kontent do 110. Jeżeli ci się spodoba dokupujesz tylko BOA. 

10247215.jpg

Specjalista
Opublikowano
3 godziny temu, humod napisał:

Już nie potrzeba  battlechesta jak Kupisz Abonament masz wszystko z legionem czyli cały kontent do 110. Jeżeli ci się spodoba dokupujesz tylko BOA. 

battlechest nadal daje 30 dni rozgrywki, więc jest różnica.

giphy.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 19.10.2018 o 20:21, SeZeVx napisał:

Polecam kupić battlechesta bez dodatku i po 30 dniach zdecydujesz czy chcesz grać i czy chcesz kupować dodatek

To fajnie że w 30 dni będzie się bawił do tego 100+ i ogarniał niepotrzebny content który jest zawsze opłacalny jedynie w najnowszych dodatkach xD

Specjalista
Opublikowano
17 godzin temu, Legolas349 napisał:

To fajnie że w 30 dni będzie się bawił do tego 100+ i ogarniał niepotrzebny content który jest zawsze opłacalny jedynie w najnowszych dodatkach xD

To fajnie, że odkopujesz temat po miesiącu i masz zerowe pojęcie na temat gry. Są gildie które czyszczą stare dodatki, mimo wszystko. Achivów też nie brakuje, pvp aktywne, dungeony też. No ale zawsze się znajdzie bałwan który ma zerowe pojęcie i musi się wypowiedzieć na siłę. HA TFU.

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano
2 minuty temu, Legolas349 napisał:

Ta no mam zerowe jak tam sobie uważasz wogóle nie mam Trolika hunterowego BM z hordy na Defiasie 120  z 351 ilvlem XD

Niesamowite, musisz być bardzo dobrym graczem. Nic nie muszę dodawać, sam się wyjaśniłeś. 

giphy.gif

Opublikowano

Cały czas się opłaca. Polaków znajdziesz w gildiach, a jeśli nie to podstawowy angielski + komunikatywny w rozmowach na ts'ie/discordzie nie jest problemem. A lepiej Ci będzie kupić całą grę z Battle of Azeroth bo jeśli będziesz miał z kim grać, jakaś gildia się znajdzie (nawet aktywne 10 osób) to nie poprzestaniesz na podstawce tylko pociągniesz dodatek. 

Poza tym na abonament możesz zarabiać w grze z farmingu i z zielarstwa (bodajże). Mój ziomek który gra w to 5 lat ponad mówił mi, że zarabia na abonament w samej grze także. Tylko trzeba troszkę poświęcić na to czasu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Dnia 13.11.2018 o 16:53, Creative napisał:

Cały czas się opłaca. Polaków znajdziesz w gildiach, a jeśli nie to podstawowy angielski + komunikatywny w rozmowach na ts'ie/discordzie nie jest problemem. A lepiej Ci będzie kupić całą grę z Battle of Azeroth bo jeśli będziesz miał z kim grać, jakaś gildia się znajdzie (nawet aktywne 10 osób) to nie poprzestaniesz na podstawce tylko pociągniesz dodatek. 

Poza tym na abonament możesz zarabiać w grze z farmingu i z zielarstwa (bodajże). Mój ziomek który gra w to 5 lat ponad mówił mi, że zarabia na abonament w samej grze także. Tylko trzeba troszkę poświęcić na to czasu. 

Szkoda czasu na farmienie golda, chyba że ktoś zarabia co najmniej te 40k/h inaczej lepiej pójść do zwykłej roboty.

imo nie polecam od razu kupować dodatku, jak się gra znudzi to szkoda $$.

f1a327ea2f.png

Opublikowano
Dnia 13.11.2018 o 15:05, Legolas349 napisał:

Ta no mam zerowe jak tam sobie uważasz wogóle nie mam Trolika hunterowego BM z hordy na Defiasie 120  z 351 ilvlem XD

Oho, mamy tutaj weterana, 351 ilvl

Dnia 14.11.2018 o 20:57, Morness napisał:

Szkoda czasu na farmienie golda, chyba że ktoś zarabia co najmniej te 40k/h inaczej lepiej pójść do zwykłej roboty.

imo nie polecam od razu kupować dodatku, jak się gra znudzi to szkoda $$.

Zeby wyfarmić token wystarczy farmić po 10k dziennie na kwiatkach, to jest godzina roboty jak sie nawet nie do konca ogarnia, a zawsze to jakas odskocznia.

Dnia 12.11.2018 o 20:25, Legolas349 napisał:

Fajnie, że jak gość nie zna podstaw to nawet ich nie ogarnie bo od razu sobie 110 wbije boostem i będzie biegać bez pomysłu na postać i swoją dalszą gre.

Sama gra do 110lvl'a w tym momencie to 2 tygodnie, dla nowego gracza, więc tym bardziej lepiej zagrać od zera i się nauczyć podstaw tak aby później nie być zaskoczonym, "o, a co ja teraz musze zrobić?" itp.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.