Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MFBot - Arena - problem

SanBendetto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem polega na tym, że MFBot nie chce wykonywać areny na postaciach z listy ulubionych. CrawlerNG poszukał dla mnie listę postaci, która posiada wszystkie przedmioty niezbędne do wykonywania klasera i tu program spisał się świetnie. Zaś dodając tę listę do ulubionych, w zakładce arena MFBot nie wywala żadnego błędu lecz niestety spędziłem kilka godzin obserwwując bota i nie wykonuje on ataków na postaciach z listy ulubionych. Wczym może leżeć problem? Czy już ktoś spotkał się z tą dysfunkcją bota? A może istnieje jakiekolwiek inne narzędzie przeprowadzające takie ataki?

b1693eea25882.png 

WWW.KNIGHTS.PL - Polskie MMO osadzone w rycerskim klimacie fantasy. 

> OFICJALNA PREZENTACJA MPC <

Opublikowano

Też tak miałem, ale później ogarnąłem o co chodziło z tym :) . Arena jeżeli chodzi o walczenie randomowo na ten moment nie wiadomo czemu nie działa

Jeżeli chodzi o uzupełnianie Clasera i używanie programiku do ogarniania tego. To w ustawieniach bota jest ustawiona przerwa 10 minutowa . Więc jeżeli wpisałem nazwy przeciwników oddzielając je /

musisz poczekać 10 minut aż bot wykona pierwszą walkę na arenie .

Polecam ci wejść w ustawienia globalne MFBot'a, zakładka arena i ustawić w miejscu " Czekaj między walkami (w minutach) minimalną dostępną wartość 10 min - 10 min .

W ustawieniach (konto) wejdź także w zakładkę arena i wybierz te funkcję (bez tego nie działają walki) :

Zatrzymaj po 10 wygranych - OBOWIĄZKOWO

Po 10 minutach sprawdź czy ci w końcu zaatakował :).

Mam nadzieję że pomogłem

Opublikowano
19 minut temu, Seremo napisał:

Niedługo zaczynam prace nad botem do klasera ;) 

Jeżeli to zrobisz to będziesz moim osobistym chrystusem. Całość proszę cię aby wyglądała schludnie, w czytelnym gui :P

Miejsce na listę postaci, timer i tyle :) 

b1693eea25882.png 

WWW.KNIGHTS.PL - Polskie MMO osadzone w rycerskim klimacie fantasy. 

> OFICJALNA PREZENTACJA MPC <

• Aive zmienił(a) tytuł na MFBot - Arena - problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...