Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.13.1][Survival] BrudnaEkipa

Jkod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BrudnaEkipa  

GCrXYT5.png

» IP serwera: BrudnaEkipa.ench.pl  

» Wersja serwera: 1.13.1

» Typ serwera: Survival+Działki

» Ilość slotów: 40

» Whitelista: Nie

» Autoryzacja: NonPremium

Właściciel:

Prist

CZzwhn9.png

2018-10-12_21.27.17.png

g0PxgIu.png

• Marosking zmienił(a) tytuł na [1.13.1][Survival] BrudnaEkipa
Opublikowano

Dodajcie Discorda lub TS3, brakuje wymiarow mapy w opisie servera, brak oficjalnej strony servera tez nie zacheca zbytnio gracz (strona z dotacjami nie licze jako strone servera)

Server świetnie wyglada i sie prezentuje jak na niego wbijesz ale brak reklamy i strony powoduje ze nie bedziecie mieli duzej ilosci graczy.

Cuboid z tego co sprawdzilem siega az od bedroka do nieba szkoda ze nie jest on od jakiegos poziomu typu 20 w gore lub 40 w gore sprawia to problemy podczas kopania.

Wszystkie aspekty servera typu dzialajace wybuch i spory spawn mobow sa zaleta na ktore niewiele serverow sobie moze pozwolic ze wzgledu na slaba wydajnosc.

Jak dla mnie server jest bardzodobry, ale brak porzadnej reklamy jest tu minusem + dodal bym teleport do regulaminu albo komende bo gracz nie wie za co moze dostac bana lub kicka (brak regulaminu).

Brak wymiaru mapy w opisie i jakiegos krotkiego opisu typu (mila atmosfera, zachecamy graczy, jestemy otwarci na nowe propozycje, forum serverowe w sprawie jakis zmian).

Mimo wszytskiego co powiedzialem server jest na bardzo wysokim poziomie wizualnym i intuicyjnym co do komend. Polecam server z calego serduszka <3

PS. W dodatacjach zrobic inna opcje niz tylko SMS. (np PayPal lub przelew bankowy - bardziej intuicyjne i przystepne dla starszego czlowieka i gracza [moze to tylko moje zdanie ale nie lubie wysylac sms bo potem podczas rozliczania rachunkow zapominam o takich drobnych sprawach przez co dodaje sobie tylko klopotu :D).

Opublikowano

Tak jak mówił @Zimnagorze +1

Dobrze by było zrobić reklamy również na innych forach z serwerami minecraft, serwer dobry, ładnie wygląda, wpisywanie komend na +, szkoda że tylko jeden home można zapisać

Serwer offline, jakieś prace? Czy to ja mam problem

Opublikowano

Niestety jestem tylko budowniczym nie robie az takich duzych rzeczy . mamy discorda na serwerze powinno wyświetlić się ogloszenie z linkiem a reklame zrobie ja :)

4 godziny temu, bananofpotfur napisał:

Tak jak mówił @Zimnagorze +1

Dobrze by było zrobić reklamy również na innych forach z serwerami minecraft, serwer dobry, ładnie wygląda, wpisywanie komend na +, szkoda że tylko jeden home można zapisać

Serwer offline, jakieś prace? Czy to ja mam problem

Serwer Jest 24/7 wlaczony Narazie nie potrzebne są prace Moze chciales wbic w tym momencie w którym wywalilo serwer :/

4 godziny temu, Ziomnagorze napisał:

Dodajcie Discorda lub TS3, brakuje wymiarow mapy w opisie servera, brak oficjalnej strony servera tez nie zacheca zbytnio gracz (strona z dotacjami nie licze jako strone servera)

Server świetnie wyglada i sie prezentuje jak na niego wbijesz ale brak reklamy i strony powoduje ze nie bedziecie mieli duzej ilosci graczy.

Cuboid z tego co sprawdzilem siega az od bedroka do nieba szkoda ze nie jest on od jakiegos poziomu typu 20 w gore lub 40 w gore sprawia to problemy podczas kopania.

Wszystkie aspekty servera typu dzialajace wybuch i spory spawn mobow sa zaleta na ktore niewiele serverow sobie moze pozwolic ze wzgledu na slaba wydajnosc.

Jak dla mnie server jest bardzodobry, ale brak porzadnej reklamy jest tu minusem + dodal bym teleport do regulaminu albo komende bo gracz nie wie za co moze dostac bana lub kicka (brak regulaminu).

Brak wymiaru mapy w opisie i jakiegos krotkiego opisu typu (mila atmosfera, zachecamy graczy, jestemy otwarci na nowe propozycje, forum serverowe w sprawie jakis zmian).

Mimo wszytskiego co powiedzialem server jest na bardzo wysokim poziomie wizualnym i intuicyjnym co do komend. Polecam server z calego serduszka <3

PS. W dodatacjach zrobic inna opcje niz tylko SMS. (np PayPal lub przelew bankowy - bardziej intuicyjne i przystepne dla starszego czlowieka i gracza [moze to tylko moje zdanie ale nie lubie wysylac sms bo potem podczas rozliczania rachunkow zapominam o takich drobnych sprawach przez co dodaje sobie tylko klopotu :D).

Niestety jestem tylko budowniczym nie robie az takich duzych rzeczy . mamy discorda na serwerze powinno wyświetlić się ogloszenie z linkiem a reklame zrobie ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...