Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop skrzynek liczony w % - jaki plugin wybrać?

Tabixter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Chcialem wprowadzic premium case na swoj serwer ale zeby drop mozna bylo ustawiac w %. 

Znalazlem kilka pluginow ale nie da sie tam ustawic dropu w % a jesli sie juz da to nie mozna zmienic nazwy skrzyni.. 

Jestem wstanie napisac plugin ale mam problem z tym jak dac % na dany przedmiot. 

Pytanie do osob piszacych pluginy. Powiedzcie mi prosze co napisac gdy chce nadac %na drop danego przedmiotu. Z gory dziekuje. 

A dla osob ktore nie pisza pluginow. Moze znacie jakis plugin ktory ma mozliwosc ustalania % oraz zmiany nazwy skerzynki? 

• Marosking zmienił(a) tytuł na Drop skrzynek liczony w % - jaki plugin wybrać?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@hiddenhate hmm chwilę pomyślmy co wiąże się z  użyciem skryptu do zrobienia skrzynek? Powstają tak zwane LAGI... Po drugie wersja serwera nie ma nic do rzeczy, bo zazwyczaj dobry plugin jest pisany z kompatybilnością z następcami wersji, a jeśli tak nie jest to znaczy, że albo się nie da, albo jest zrobiony na odwal się. Więc nie jest to do końca dobra odpowiedź pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...