Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postacie Bez Nicku Na Start

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem gdy zrobilem w navicacie nowe konto , wchodze na nie a tam 2 woje bez nicków i nieda sie ich usunąć te postacie sa w chujno a ja bym chcial jinno... ;/ możecie mi jakoś poradzić?> czy ja źle robie? sprawdzalem w kilku poradnikach i wszedzie bylo tak samo jak ja robilem a haj wpisuje kod który ustalilem w social_id to nie usuwają sie. Prosze o pomoc ! robiłem tak 3 konta i na każdym było to samo a na postać nie da sie wejść ładuje sie cały czas ale sie nie może załadowac !

:]

Opublikowano

no tak tylko jak je usunąć jak one nie mająa nicku... a wie ktoś która to tabela?

To tabela player ale niema tam tych postaci ... ;/

Opublikowano

jescze nie zrobilem reje ;f serw ma kilka godzin narazie go w pełni zedytuje a dopiero zrobie forum reje stronke itp

Opublikowano

Usuń zawartośc tabelki player , player_deleted i player index. Usunie to wszystkie postacie, itemy ,. kase itd. i powinno być dobrze xD

Opublikowano

Usuń zawartośc tabelki player , player_deleted i player index. Usunie to wszystkie postacie, itemy ,. kase itd. i powinno być dobrze xD

itemkow nieusunie...

itemki jak sama nazwa wskazuje zapisane sa w tabeli " item "

3053080006.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...