Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon Ca 1.3.0 Czytaj To!

shillpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GCA 1.3.0 jest dostępny dla userów z minimum 50+ postami!

http://forum.gordonsys.net/showthread.php?p=271611#post271611

Opublikowano

taaa ? i co Ci po tym skoro i tak musisz podać id usera i haslo do konta ...

gordon dobrze robi, pasożyty nie mają co liczyć na darmochę, podobnie powinni zrobić u nas

racja,i każdy hack od 50 postów a takie lepsze (więcej funkcji) od 100 postów

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

kamil_77 troche zalosny jestes tak jak lenart mówił i tak trzeba miec konto na gordonsys więc wiesz najwyzej od kogos bys musial dostac passy

ars0l.jpg

Pomogłem?Nie bądź żyła..Daj + :)

Opublikowano

ja mam Konto na gordon sys ... ale co teraz nie idzie zrobic nowego czy co bo nie szczajilem....

musisz nim nabić 50 postów, i potem możesz spokojnie używać GCA 1.3.0

Opublikowano

Hmm... Musze zobaczyc ile mam postow Moze Zadziala Ma ktos juz go "?

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Hmm... Musze zobaczyc ile mam postow Moze Zadziala Ma ktos juz go "?

Na razie nikt aktualnie biję posty jak nabije to wstawię ... O ile ktoś nie będzie szybszy i mnie nie wyprzedzi albo nikt nie wstawi dlatego że nikt się nie będzie trudził...

Opublikowano

Na razie nikt aktualnie biję posty jak nabije to wstawię ... O ile ktoś nie będzie szybszy i mnie nie wyprzedzi albo nikt nie wstawi dlatego że nikt się nie będzie trudził...

czy wy nie rozumiecie że nie ma sensu go wystawiac skoro i tak nikt nie ma 50 postów, a będzie tylko spam, jak to odpalić itp. a potem, jaki to moderator jest zły ...

Opublikowano

ktos zrobi tak ze jak byl gca 1.2.8 ... ze bedzie tak ze sie kliknie validate i bedzie awesome od razu mozna ;]

Opublikowano

ludzie wy tylko taka zasada: włącz, pograj i wyłącz... gdybyście odwiedzali czasem gsys to możecie zauważyć, że mimo iż ma się 50 postów to hacka NIE DA SIĘ WSTAWIĆ! jak będą posty to hack pojawia się w loaderze

Opublikowano
racja,i każdy hack od 50 postów a takie lepsze (więcej funkcji) od 100 postów

Najlepiej VIP Hack'a wartego 25$ wystawić tutaj od 200 postów, bo już masz...

Kasa i jeszcze raz kasa za płatne hacki. Darmowe za posty, a trudno dostępne płatne, kupując rangę na forum (zarabiając na nie).

"Alea iacta est!"

Opublikowano

ktos zrobi tak ze jak byl gca 1.2.8 ... ze bedzie tak ze sie kliknie validate i bedzie awesome od razu mozna ;]

Gca działa na zasadzie że włanczasz wysakuje okienko wpisz id: i hasło spr ile masz postów jak mało to wyskakuje you post is failed czy coś takiego i nie działa wbijajcie posty na span jak dostanecie bana to trudno będzie nowy gca pewnie od 100 albo 75 postów

Opublikowano

taaa kiedyś pisałem z gordonem na tym czacie co jest w loaderze i faktycznie mówił, że każdy następny hack będzie wymagać jeszcze więcej postów

Opublikowano

Ludzie jeśli na mpcforum też będą blokady hacków od np. tylu a tylu postów to nie pomyśleliście ze tak jak na gsys tak tu będzie spam jak cholera?Gdzie wy żyjecie?Nawet admini się z tym nie wyrobią żeby usuwać posty i banować....

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...