Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer a 60 fps w grze

Maksasior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do Was pytanie, dostałem właśnie taki komputer:
Procesor Intel Core i5-2500 4.rdzenie, 4. wątki po 3.3GHz a w turbo aż 3,70GHz.
Pamięć ram 4GB DDR3.
Dysk twardy Seagate 500GB.
Nagrywarka DVD-RW.
Zasilacz 400W.
Płyta główna Asus P8H61-M LX ze zintegrowana grafika, lanem, audio.
Zintegrowana grafika z wyjściami VGA, 4xUSB na tylnym panelu, 4xUSB na froncie, dodatkowo audio.

Jest jeszcze wolny slot na karte graficzną. Nada się na LOL'a? Żeby móc pograć na spokojnie powyżej 60 fps? Ram zawsze moge dokupić :)

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Nie, nie jest na tyle wydajna aby osiągnąć 60fps.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Gralem na duzo gorszej maszynie az do 2017 (laptopie z 2012 roku z zintegrowana karta graficzna i i3 ktora miala 2 rdzenie + 4gb ram) - wyciagalem te 60fps, w Team Fightach spadalo do 45-50 lecz to nie byl dla mnie problem, na najnizszych detalach wiec ten komputer tez powinien.

Najlepiej jest pobrac gierke i zobaczyc samemu czy da sie grac na tych 60fps'ach ;p

• Aive zmienił(a) tytuł na Komputer a 60 fps w grze
Opublikowano
17 godzin temu, P3TERR napisał:

Gralem na duzo gorszej maszynie az do 2017 (laptopie z 2012 roku z zintegrowana karta graficzna i i3 ktora miala 2 rdzenie + 4gb ram) - wyciagalem te 60fps, w Team Fightach spadalo do 45-50 lecz to nie byl dla mnie problem, na najnizszych detalach wiec ten komputer tez powinien.

Najlepiej jest pobrac gierke i zobaczyc samemu czy da sie grac na tych 60fps'ach ;p

w sumie, też gram na dużo gorszej teraz( i3 2 rdzenie 2.3ghz + 3gb ram) - i mam jakieś 40-50 fpsów, ale teamfighty spadają do 20 fpsów, to już się odechciewa :X
Myślę, że będzie dobrze, bo LOL ogólinie ma małe wymagania :) Ale dzięki za odp 

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...