Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 1000 zł

Avxyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet na zakup: 1000 zł
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: Za kilka dni
Pożądany rozmiar ekranu w calach: 5 minimum
Jaki system operacyjny preferujesz?: Android
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): Muzyka, zdjęcia, internet
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): Zależy mi głównie na jak najlepszym aparacie, jakości dźwięku odtwarzanej muzyki (na słuchawkach),pojemna bateria, nie chcę xiaomi. 
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: Nie
Czy urządzenie może być używane?: Nie

Opublikowano

LG x Power

4100 pojemność baterii, aparat tylni dobrej jakości (przedni trochę gorszy ale jak masz dobre światło to też jest dobrze). Przez 3 lata użytkowania nie miałem żadnych zawieszek, sprawował się idealnie ani się nie zacinał. Serdecznie polecam, najlepszy telefon jakikolwiek miałem w takiej cenie. 

Opublikowano

Może Samsung Galaxy A6+? 6 calowiec z matrycą AMOLED, akurat jest na promocji w sferisie https://www.sferis.pl/smartfon-samsung-galaxy-a6-bluetooth-wifi-nfc-gps-lte-ant-a-gps-dualsim-32gb-android-80-kolor-czarny-p588387, 1038 zł więc lekko ponad budżetem
Jeśli chodzi o aparat jest bardzo poprawnie, brak optycznej stabilizacji, ale za to jest elektroniczna która radzi sobie dobrze. Dźwięk jest głośny, jakość audio poprawna.
Jest to model z Q2 2018.

Opublikowano
5 godzin temu, Mario1990 napisał:

Może Samsung Galaxy A6+? 6 calowiec z matrycą AMOLED, akurat jest na promocji w sferisie https://www.sferis.pl/smartfon-samsung-galaxy-a6-bluetooth-wifi-nfc-gps-lte-ant-a-gps-dualsim-32gb-android-80-kolor-czarny-p588387, 1038 zł więc lekko ponad budżetem
Jeśli chodzi o aparat jest bardzo poprawnie, brak optycznej stabilizacji, ale za to jest elektroniczna która radzi sobie dobrze. Dźwięk jest głośny, jakość audio poprawna.
Jest to model z Q2 2018.

Wszystko fajnie, ale jak na ten budżet wydaje mi się że procek jednak za słaby jest. W tym budżecie raczej pewnie celował bym w jakieś Xiaomi A2/Note5. 

Opublikowano

LG x Power

Największą wadą smartfonów LG jest to że ich jedyny serwis mieści się w Młaiwe, musisz przesyłać telefon kurierem nawet jak chcesz wymienić baterię. Nie polecam,

Opublikowano

Huawei P9 Lite - Bardzo polecam. Na początku użytkowania bateria daje radę, później już mniej. Aparat jest dobry zarówno przedni jak i tylni. Ładny design. Czytnik linii papilarnych umożliwia odblokowywanie telefonu za pomocą niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...