Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multi Theft Auto Crash

Nevok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Nie wiem dlaczego lecz wyrzuca mnie z gry MTA(Multi Theft Auto) z błędem a w środku błędu jest takie coś:

Version = 1.5.6-release-14334.4.000
Time = Sat Oct  6 14:05:36 2018
Module = C:\Program Files\MTA San Andreas 1.5\mods\deathmatch\client.dll
Code = 0xE06D7363
Offset = 0x003470D8

EAX=0177F560  EBX=01CECD54  ECX=00000003  EDX=00000000  ESI=510370F4
EDI=0177F5D0  EBP=0177F5B8  ESP=0177F560  EIP=74293502  FLG=00200216
CS=001B   DS=0023  SS=0023  ES=0023   FS=003B  GS=0000

Nie wiem czym to jest spowodowane :/ Nie mogę normalnie grać bo mnie albo wyrzuca z błędem albo bez błędu... Może ktoś miał coś podobnego i wie co trzeba zrobić? Reinstall gta i mta robiłem i nic.

• Aive zmienił(a) tytuł na Multi Theft Auto Crash
Opublikowano

W jakich konkretnie sytuacjach wyrzuca Cię z gry? Po przeinstalowaniu MTA oraz GTA usunąłeś wszystkie powiązane z nimi pliki? Posiadasz oryginalną wersję GTA? Jest to wersja cyfrowa na Steam? Sterowniki do karty graficznej zainstalowane, te systemowe dot. Windowsa również? Podaj parametry swojego komputera, chodzi mi głównie o RAM i kartę graficzną.

• Zaktualizuj DirectX oraz .NET Framework do najnowszej wersji.
  • Przejdź do Dokumentów, następnie z folderu GTA San Andreas User Files usuń plik gta_sa.set.
  • Sprawdź, czy w katalogu gry znajduje się plik: D3D9.dll. Jeśli tak, usuń go.
  • Spróbuj zainstalować MTA oraz GTA na innym dysku bądź ewentualnie w innej lokalizacji.

Jeśli problem nadal występuje, pobierz i zainstaluj narzędzie diagnostyczne MTADiag. Więcej informacji znajdziesz na oficjalnym forum Multi Theft Auto.

https://forum.mtasa.com/topic/32071-mtadiag-diagnostic-tool-for-mtasa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...