Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Volibear - dyskusja?

Sztalixon

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie volibear to takie fiftyfifty. Jeśli ma dobre early i w teamie jakieś dobre CC w stylu Leonki, to całkiem ciekawym misiem byłby. W dodatku jego pasyw pozwala mu kilka sekund dłużej wyżyć w teamfightach. Mimo wszystko odradzalbym w obecnej mecie.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
1 godzinę temu, xOstateczny napisał:

Według mnie volibear to takie fiftyfifty. Jeśli ma dobre early i w teamie jakieś dobre CC w stylu Leonki, to całkiem ciekawym misiem byłby. W dodatku jego pasyw pozwala mu kilka sekund dłużej wyżyć w teamfightach. Mimo wszystko odradzalbym w obecnej mecie.

Kupiłem go z czystej ciekawości (pomijam fakt że pojawił się w następnej rotacji gdy już go zakupiłem). Nie ukrywam, że w early nie jest tak silny jak w late. Jest strasznie wytrzymały, do tego jego pasywka robi swoje. Raczej nie żałuje zakupu, na 8 zagranych meczy mam 6W i 2P i co mecz idzie jeszcze lepiej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...